3MelekAnnesi3 Kimler biz gibi yolun yarısında bakalım cinsiyet nedir ayrıntılı girdiniz mi hanımlar girdiyseniz ne kadar ücret ödediniz veya devlette mi girdiniz ben devlette gircem ama oglumda 5 dk sürmüştü bunda da aynı olcak sanırım. 😑
minikprensimmm123 3MelekAnnesi3 Canım sen 4 lü test yaptır dın mı ben ikili test yaptırdım şükür temiz çıktı herşey 4 lü test yaptırmakta kararsızım çünkü ondan sonra detaylı ultrason var diye Bi kararsızlık oldu bende
hellobaby0 3MelekAnnesi3 hafta içi gideceğim ayrıntılıya özele 300₺ ama detaylarını daha konuşmadım yarın arayıp randevu alacağım en uygun özel Keçiören hastanesi söyledi cinsiyetimiz erkek 🥰
Maria9 Haftanın içindeyken girmiştim ayrıntılıya özel bi klinikte perinetoloji uzmanına gitmiştim 500 TL vermiştik 50 dk falan sürmüştü renkli fotoğrafta aldık. Normalde gittiğim özel hastane de perinatoloji uzmanı olmamasına rağmen radyoloji uzmanı aynı fiyata bakıyordu ve 15-20 dk falan sürüyordu. Her şeyin uzmanı en iyisidir
Baharmm16 minikprensimmm123 ikiliyi yaptırdıysanız sorun yoksa 4 lü taramayı istemedi doktorum iyi diğe yanlız detaylıya muhakkak girin
3MelekAnnesi3 minikprensimmm123 ben devlete gittigim için devlet hastanesi her testi yapıyor ben yok demedim oglumda da 2 li 3 lü ayrıntılı seker testi yaptılar gebelik boyunca bunda da aynı sekilde 2 li 3 lü yaptılar 4 lü istemediler sadece isteselerde yaptırırdım sonuc olarak sadece kan veriyoruz
3MelekAnnesi3 hellobaby0 bende keçiörende oturuyorum cnm ama özele gitcek durum yok ne yazık ki ama sen baya uyguna bulmussun inşallah gidersen memnun kalırsın
minikprensimmm123 Baharmm16 Evet canım detaylıyı kesin yaptıracam 4 lü testi zaten yaptırmak istemedim bende ikili temiz çıkınca
Hamileadayibiranne Bu hafta veya haftaya detaylıya gitmeyi düşünüyorum devlette detaylı ultrason olmadığı için özele gidicem
3MelekAnnesi3 Hamileadayibiranne benimde gittigim devlet hastanesinde ayrıntılı yok Bask abir kadın dogum hastanesinde yaptır sonucu getir dedi o yüzden ankarada etlik var oglumda ora yapmıstı bu oglum da da oraya gidip yaptırıp sonucu doktoruma götürcem
Aycmmm Bugun ben de 20 haftalik oldum💗 kızım olacak ben 24. Haftada detaylıya gireceğim doktorum zaten perinatalog olduğu için 300 lira muayyene ücretimi ödeyeceğim.
3MelekAnnesi3 Aycmmm sanslısın 😊ama neden 24 haftada giriyorsun ayrıntılı için genelde 20 haftalar uygun görülüyor 24 25 seker yüklemesi yapıyolar o yüzden sordum cnm
Hamileadayibiranne 3MelekAnnesi3 inşallah bebişlerimizi yüzlerini de görürüz sağlıkları iyidir çok özledim bebişimi 🥰💜
3MelekAnnesi3 yeldatan fiyatı nedir canım suan durumum pek müsait degil eşimde aşırı sıkısık ya birinden borcla gitcem ya da devlete
beybikos 3MelekAnnesi3 20.haftadayım. İki hafta sonra detaylı da kızımızı göreceğiz inşallah. Acıbademe gidiyoruz. 500 TL ödemesi var. 45 dk falan süreceğini söyledilerdi. Yarın tetanoz olcam galiba. 24.haftada da şeker yüklemesi oluyormuş.
3MelekAnnesi3 beybikos aynen cnm 24 25 te felan yapıyolar seker yüklenmesini ben bu bebegimde tetonoz olmıcak mısım ilkinde oldugum için 3 5 yıl koruyuculugu oldugunu söyledi aile hekimi
beybikos 3MelekAnnesi3 evet 5 yıl koruma süresi varmış. Ben de eski isyerimde olmustum ama 4 yıl mi oldu 5mi hatırlayamıyorum kartı da bulamadım yaptır dedi. Ne zaman ne şekilde dogummyapacagiz belli olmaz ddi