Miraycaner Ben 14. Haftaya girdim kontrolüm 21 inde o yüzden doktora danışamadım. Bırakayım mı artık?
Littlespy Miraycaner ben başından beri multivitamin formunda folik asit kullanıyordum. 16+2deyim hala devam ediyordum multivitamine ve sanırım sonuna kadar da bu şekilde kullanacağım. İçerisinde demir magnezyum vs olduğu için de kan ilacı vermeyeceğim dedi.
Lulemom 12 de bıraktım vitamin ve demire başladık. Ama demiri de folik asitli olanından yazdı. 21+5 deyim hala kullanıyorum. Bence telefonla da olsa sormadan bırakmayın
Zezeeeyyldrm Miraycaner 12 d3 bıraktık ama vitaminlwre başlattı yine vitaminlerin içinde folik asit var
Buss1 Bende doktora gitmeden 12.haftamda bıraktım. Sormadım yani çünkü kendisi de diyodu 12.haftaya kadar die.
Emine_clk01 Oglumveben34 decavit ben de mide bulantısı yaptı ve istiğfar etmemi sağladı üstüne geçmeyen mide ağrısı ben de kullanmadım acaba bebeğimde bir gelişim kusuru olur mu
Ays0 12 haftamda artık folik asiti bırakabiliriz dedi ve demir ilacına başladık içinde folik asit olan bir demir ilacı ile devam ettik ekstra olarak da kalsiyum magnezyum D3 olan bir vitamin başladık
Muratnannesi Miraycaner 12.hafta sonrası bırakabilirsin. Elevit gyneferon ve d vit e başlaman gerekiyor. (hemşireyim hamişim de tabi 🥰
BirGolgi Muratnannesi bana doktorum 12. haftadan sonra iyot ve ocean d3k12 damlası verdi sizin söylediğiniz gibi bir şey vermedi içerikler aynı mı acaba 🙄