Bergis Arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor kasık ağrınız varmı yada hep uykulumusnuz bide en çok neye aşeriyorsunuz😊
030215 Bergis bugun tam 11 haftalık olduk ama ne sen sor ne ben soylıyım aşırı derece de ıstıfra edıyorum ustune ustluk hep uyumak ıstıyorum zaten bıde 2 gundur kasık agrısıyla baş agrısı başladı 😔
asliiyorgunn Bergis hep uyku halindeyim ama geceleri hiç uyuyamıyorum mide yanması kasık ağrısı sağa dönüyorum ağrıyor sola dönüyorum ağrıyor şimdiden böyleysek diğer ayları düşünemiyorum 🙄
Denizyildizii Bergis bılantım dışında bi sıkıntım yok çok şükür. Ben aşermiyorum ya öyle ille olsun dediğim bişey yok yani
Gzmm14 Bergis Bazen böyle gaz sıkışması gibi kasıklarıma iğne batırıyorlar sanki. Bir ay progestan kullandım hem onun etkisiyle hem de hamileliğin verdiği etkiyle günün her saati uyuma potansiyeline sahip oldum 😂😂😂
Nur1210 Bulantı kusma halsizlik kabızlık aşermeyi bırak üstüne bide iştahsızlık içim almıyo hiçbişey 🤮😩
Mavi34 Bergis 9+4 deyim bende. Son günlerde bulantim arttı. Halsizlik.yorgunluk koku hassasiyetti had safhada tüm gün modem kötü gece 5 gibi uykumdan uyandırıyor bulantılar. Hala günde 1 veya 2 kez mutlaka uyukluyorum. Ve 4 kilo aldim. Depresyona giricem resmen
0311 Mavi34 b Umyeda geçer ben 12 çok şükür bulantı kusmam geçti ama halan koku hassasiyetim var 🤷♀️🤷♀️
Mk34 Cu haftamın içindeyim.Yiyecek olarak birşey aşermedim sadece ekşi şeyler yiyorum midemi rahatlattığı için bulantı ve yemek yiyememe mevcut, uyku da yapıyor sürekli uyuyorum😅kasık agrısı bazı günler daha sık bazı günler daha az oluyor
Umyeda Deli gibi mide yanması, mide ekşimesi, mide bulantısı sürekli uykululuk hali devamlı yorgunluk hissi 9. Haftam böyle geçiyor malesef yarından itbaren 10. Haftaya gireceğim inşallah 12 den sonra bu durumlar geçer 😭
Aysenurctn32 Bergis Benim günde en az 5 kusmam vardı. Yatış yapıldı yemek yemeye başladım şimdi de yemek yemeyi durduramıyorum. 2 saatte bir yemek yiyorum çok kilo almaktan korkmaya başladım 😄