Ezgi1990 Aşılamanın 7. Günü çatlatma iğnesinin 9. Günü çıkan sonuc iğnenin etkisi midir ? https://hizliresim.com/0EDv9F
Umutduru Ezgi1990 ben çatlatma iğnesinin 12.günü ve 14.günlerinde test yaptim çikmişti ama.maalesef iğnenin etkisiymiş
fatmArslan06 Ezgi1990 hayir bende tüp bebek ile transfer 5. Gun yaptım çıkmıştı şimdi 24 haftaligim hamilesin bence
whitedream Ezgi1990 iğne etkisidir canım 12. gün bile iğne etkisi olup pozitif çıkanlar vardı😕tuttuysa aşılamadan 5 7 gün sonra rahme yerlesiyo sonrası hormon salgılıyo önce kan da sonra idrara geçiyo 14.gün tekrarla.hangi ilacı kullandın acaba aşılama için
Piremses0 Ezgi1990 arkadaşımda 9. Gün pozitif 11. Gün negatif 14. Gün pozitif olmustu tekrardan canım 😊
Alinamoms Ezgi1990 benim 12. Gün belli olmuştu bildiğim kadarıyla 12. Günden sonra belli oluyor. Tekrar yapın 5 gün sonra varsa kesin net belli olur 🙏🏻
orkidehaniimm Günden sonra net belli olur canımm iğnenin etkisi olabilir direk kan tahlili yaptır derim inşallah hayırlı haberler alırsınnnnnn🙏😍🌸