Aysem3338 Kızlar 1 haftadır sürekli kötü rüyalar görüyorum artık korkudan uyuyamiyorum rüya gorcem diye sizde oluyormu böyle şeyler ne yapmam lazım duada okuyorm sürekli uyumak istemiyorum artık 😞
burcinnb Aysem3338 yastık kılıfının içine küçük kur’an koy canım benimde öyleydi çok şükür koyunca geçti🤲🌹
Anne36 Aysem3338 bende de oluyor ara sıra hamileliksen diyorum artık ve sürekli dua dilimizden eksik etmeyelim inşallah hayırlısıyla doğum yapana kadar
Askiletotomsu Aysobaciniz benim baş ucumda hep kuran var . Eşim namaz kılar eder. Ama Yine de sürekli gece korkutulyo . Uyandırıyorum hemen . Sabah hatirlamiyor ama çok şükür .
Aysem3338 Askiletotomsu bende uyuyamıyorum kötü rüya gorcem diye inşallah geçer denicem kuran koyacam
Dbe24 Aysem3338 Hamilelik döneminde korkutma olduğu için eşinizin atletini giyip yatarsanız size yaklaşamıyorlar geceleri bu yüzden öneriyorlar aynısı banada olmuştu eşimin atletini giydikten sonra geçti 😊
Dbe24 Anne36 Korkuttukları için eşinizin atletini giyerseniz yaklaşamıyorlar size hamilelik döneminde bende başlarda yaşadım eşimin atletini giyip yattım bidaha olmadı 😊
zeynepemiromer Aysem3338 bana da oluyor arada hep değil ama ara ara görüyorum sürekli dua okumak yatağa da dua ederek girmek lazım canım valla sanırım hormonlardan oluyor