Kbryagci38 Ysmn_yknn bende 37+0 ama bikaç gündür belim kopuyor resmen düz oturamıyorum bide bebeğin kafası çok aşağıda demişti doktor yani hareket ettikçe vajinamın içi sızlıyor resmen acaba kanala mı indi yani
2kusunannesi Minnosunannesiii kasılmalarım inanılmaz fazla oluyo o yüzden hissediyorum belim çok ağrıyo zaten nst de 100 çıkıyo sancılar ama ben sadece bel ağrısıyla hissediyorum Dr doğum sancısı nasıl hissetmiyorsun diyo hatta
2kusunannesi Minnosunannesiii bende bebek bi yere toplanıyor öylece kaskatı kalıyor canım oda belime ve rahime vuruyo ağrısı kasılmaymış ve hareketleri azaldı artık sürejki kasılmaktan oda açıklığa sebeb oluyormuş kasıldıkça benim 1 cm olmuş
Minnosunannesiii Ysmn_yknn Ezg19 ya bebek kendini Bi tarafa topluuyo çok ağrıtıyor mesela omu kasılma acaba 🤣 valla çok duyuyorum ama kasılma yı hiç bilmiyorum 🤣🤣🤣
Selcan- 2kusunannesi hareketleri azaliyor mu peki sona yaklastikca sanki hic yok gbi eskiden pitir pitirdi smdi durdu bu normal mi acaba bn 34+4 um
Minnosunannesiii 2kusunannesi yaaaa benim o çok oluyor kendini topluyorrr Bi tarafa çok sertleşiyor hemde öylece kalıyor
2kusunannesi Selcan- evet zaten hareketleri çok azaldı ve toplandığı için gittim hastaneye kasılmaymış ve sancı çıktı işte artık eskisi gibi çok hareket hissetmiyorum toplanma çok fazla oluyor