Tugbanida Lezginka valla ben 2 tane 5 Li hastane çıkışı birde 10 lu yaptırdım badi yoğunlukta aldım bir kaç tanede tulum aldım yeter diye düşünüyorum
Zeynep_ayaz Lezginka 2 tane 5li hastane cikisi 1 tane 10lu hastane cikisi bolca zibin aldim sifir kol yarim kol 4 adette tulum aldim simdilik 💕😊
Oglumveben34 Lezginka 4 tane hastane çıkışı aldım 0 3 ay bi kaç tane kısa kol yine 3 4 tane sıfır kol zıbın aldım. Yazlık alt pijama falan aldım. 3 6 ay aldım sanırım daha fazla tulum zıbın alt üst takım olarak. Birde çorap çok almışım minik gördükçe dayanamadım sanırım 😂 çoğunlukla uzun kol yazlık aldım üşür diyorlar çünkü
Escyln Ben de 5 takım 0-3 ay giyebilceği hastane cıkışı tarzı aldım cok da almak istemedim yaz malum nası giydircem bilemedim doğduktan sonra duruma göre yazlık kıyafet alıcam
mercimekkoftesi1 Temmuzda bnmde doğumum var kısmetse ama daha bişey alamadım tecrübesizlikten 😅 burada bekleyim yazanlar oldukça bende liste yaparım kendime 🥰
Lezginka Kızlar birden fazla hastane çıkışı almak gerekiyor sanırım, ben bir iki tane alıyoruz bitiyor sanıyorum😊😊
mothers_baby2021 Bende çıtçıtlı bodylerden aldım .5 li takım bir tane aldım .10′lu takım hiç almadım ben ya gerekli mi gerçekten 🙈 isimine özel hastane çıkışı yaptıracağım birde. ben hep alt üstü takım ,tulum aldım daha çok :)`
mlkkk mothers_baby2021 bence 10lu takım gereksiz yazın bebeğe bi zıbın bi takım giydirilir toparlanana kadar sonrasında sıcakta zıbınıyla tutarsın zaten 10lu yakınlarda bir sürü kıyafet var yazın kat kat giydiremezsin sonuçta 5liler yaz bebişleri için ideal
Portakalgeliyor Lezginka izmirliyim canım nasipse doğumdan sonra yine oraya geçicem biz bebeklere zıbın çorap tulum giydiriyoruz bebekler üşür ama bebek 2 aylıkken çıtçıtlı badi ptikli alt giydiririz bazen 5 dk ayaklarını ellerini güneş görsün diye zıbınla tutarız ama ceyran vs olmucak esmicek o şartlarda 🙈 🥰 illa sıcak diye soymaman lazım örtü olarak müslin örtmen yeterli olur
mothers_baby2021 mlkkk aynen bende öyle düşündüğğm İçin 10 lu takımı gereksiz gördüm.Kış bebeği olsa tamam ama yaz bebeği zaten içine çıtçıtlı body,ikili takımı giydiririm Eylül’ün sonuna kadar diye düşündüm .Çıtçıtlı bodyleri askılı aldım özellikle çok bunaltmıyım diye🥰