bigunanneolucak Ya evde yapılan kirpik lifting yaptım ama yanlış pedi seçtiğim için kirpiklerim aşırı kıvrıldı ve kırıldı. Kirpiklerimi eski haline nasıl çevirebilirim 🙏🏻 Bilgisi olan nolur yardımcı olabilir mi😏
Kuzucukmoms bigunanneolucak nerden almıştınız kirpik lifting setini link bırakabilir misiniz rica etsem üstte kalsın bu arada umarım en kısa zamanda düzelir
Gulbaharklc bigunanneolucak gorumcem güzellik uzmanı bi kendisine sorayım ama bende yaptırdığımdan biliyorum en az 3 hafta bu şekilde kalır çok bi geri dönüşümü yok bu durumun
paradiseeeeee bigunanneolucak estafurullah canım hepimizin muhteşem hataları var tek hatamız bu olsun 😉😉
Gulbaharklc bigunanneolucak evet düzeliyo yag bazlı bi temizliyiciyle hafif hafif temizlerseniz biraz daha eski haline dönecektir çok fazla da ellemeyin kirpiklerinzi koparabilirsiniz
Gly86 Merhabalar aradığınız kişi geldi panik yapmayın🤣En büyük olan pedle tekrar yapın işlemi düzelir🌸
bigunanneolucak Gly86 denedikk ama tutmadı😥 o kadar kıvrıkdı ki olmuyor ne yapsam🤤 kafayı yicem psikolojim bozuldu
bigunanneolucak eylul02 yo kız kardeşime yaptık once onunki gayet oldu ben yanlış pedi kullandım ondan oldu