Eessrra Kızlar sabah nişanım geldi fakat sancılarım çok çok az napmam lazım sancı ve açıklık olması için
bebiskoooo Eessrra sguat yap ve hurma ye canım doktorunla konuş ve inşallah bir avazda sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına 😘
ysfali06 Eessrra benimde ilk nişanım pazar günü geldi. İlk diyorum çünkü 3 gün devam etti parça parça geldi. Salı günü hunharca temizlik yaptım çarşamba gece 3de ağrıyla hastaneye gidip sabah 6bçkta oğlumu kucağıma aldım. Bol hareket açılmayı kolaylaştırıyor. Hastaneye gittiğimde açılmam 6 cm olmuştu
Nslhnkr Eessrra benim nişanım geldi arkadan suyum hiç sancım açılmam olmamıstı doktorunuzla görüşme halinde olun her ihtimale karsı
Blghly Eessrra evet. Bende hurma yiyorum merdiven inip çıkıyorum. Pilates yapıyorum. Sıcak duşa giriyorum ama hala gelen giden yok
Samira34 Eessrra ne nişanım var ne acılmam var ne de cocuk dogum kanalımda 39+6dayım darısı banaaa ınsallah benımde gelır nişanm
Ummuhanaumen Eessrra squat yap youtubeden izleyerek yap ben bugün yapıyorum gerçekten en etkili yöntem bu ve merdiven inip çıkma 👍🏼Ben de 39+5
Eessrra Ummuhanaumen valla merdiven inip çıkıyorum yorulunca oturuyorum tekrar yapıyorum ama maalesef