Mehtap55 Kızlar merhaba ben size birşey soracağım ben gebelik tedavisi görüyordum ve gonal f ve catlatma ignesi kullandım yumurtaliklarim asiri sismis ve 10gun gibi bi sure çok ağrım oldu ve hastaneye yattım 4 gün kanda pirtilasma olmus ve doğum doktoru gebelik olmaz olursada sıkıntılı dedi ama kendi gittiğim doktor da öyle bişey yok sadece biraz fazla sismis dedi ve şuan hamileyim ama kafam çok karıştı böyle biseyle karşılaşan varmı
maat Mehtap55 Ohss olmuşsunuz. Benim arkadaşımda da öyle olmuştu. O ay tedavisini durdurup,birkaç ay ertelemişlerdi
Mehtap55 maat hamilelik olmadı mı Onda bende oldu işte benim de ondan kafam çok karışık bişey olur diye korkuyorum yarın gidicem kontrole
Mehtap55 Yok normal yolla denedi kaç tane olduğunu sormadim ama 5 6 tane vardı fakat çok büyük tü ve beni mahvetti benim aklıma takılan devlet hastanesi hamile olmazsın dedi ve hiç gebelik ihtimali vermedi ama kendi doktoruma gittim yani özele o da olur böyle şeyler dedi ve hamile olduğumu öğrendim 3 haftalık şimdi nasıl bir sakınca olabilir Onu merak ediyorum
maat Mehtap55 o tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kalınca olmadı tabi. Yumurtalıkları düzelince devam etti,şu an hamile