Nslhnkr Eso2311 belediyeden diyorsanız eger ki basvuru yapılmadan geliyormuş. Sanırsam sisteme düşüyor izmir büyükşehirin
Mzyn19 Eso2311 bende duymuştum ama kime sorduysam yok dediler öyle bişey belediye ye mi gitmemiz gerekiyor bide maç haftalıkken alabilirix
Eso2311 metehaninannesiii kaymakamliktan gidip aliyomusuz kac haftalik olduğumuza dair bi belge alip basvuru yapabiliyormuşuz bende yeni öğrendim yarin kontrolüm var istiycem o belgeyi yarin kaymakamliga gidicem bakalim ne dicekler
Nslhnkr Eso2311 ben bi tanıdıkta duymustum onlar basvuru yapmadan gelmiş. En kötü belediyeyi arayın danısmadan bilgi verirler
annesininpirensesi Eso2311 belediyeler dogumdan sonra bikac bisey veriyo oda her belediye degil onumu diyosunuz acaba keske olsa oyle bisey su durumda insanlarin ihtiyaci var
Eso2311 annesininpirensesi he valla aradim izmir büyükşehir belediyesini öyle bisey yok oturduğunuz yerdeki kaymakamliktan bilgi alabilirsiniz dedi
Fadime_56 Eso2311 ben tetonoz aşısı oldum diye 45lira verdiler belediyeden bez besik yardımı yapılıyormuş ben bilgilerimi verdim beisk gelince arıycaz dediler