SB_ Hilalkorkmaz bide okuduğuma görse sadece Android kullananlarda çıkıyormuş reklam Nekadar saçma yöneticiler bu duruma bi açıklık getirse çok iyi olacak gerçekten gına geldi artık
Deletedmom23234 Hilalkorkmaz Sormayın kafayı yememe ramak kaldı. Çocuğumun gelişimine bile bakamıyorum reklamlardan bune Allah aşkına 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
gdgdhdhsh benim de ayni sekilde,hicbir sey okuyamiyorum pat reklam cikiyor. nasil kurtulacagiz bu durumdan?
Newinklee Bende iOS var, bende de aynı şekilde . Hatta şimdi şunu yazarken bile iki arada bi derede çıktı reklam, bazıları çok uzun kapatma yeri yok, 1 dakika oturup izlemeden kapanmıyor
Kuben Deletedmom23234 fotonun üstünü tıklayıp çıkan sayfaya iptal derseniz minnoşun fotoğrafını görürsünüz 🥰 Benim öyle oldu
Taze_gebe Hilalkorkmaz evet surekli lcw ve ebebek cikiyor ekrana zink diye fazla vakit gecirdikce al sana bombe mi diyor uygulama acaba😂
mjora Ben ios kullanıyorum bende de çıkıyor. Son zamanlarda olmaya başladı ve çok sinir bozucu böyle giderse çok kullanıcı kaybederler.
Hilalkorkmaz Elfelf475 yeni güncellemeden sonra oldu ztn telefonla alakası yok en son güncellemeyi yapan herkeste olucak