Beyza12345 Kiwi markanın yorumlarını çok okudum asagi yukarı çok memnunlar daha önce mamajoo kullanmıştım oda güzel arada iki katı fark var acaba kullananlar buradakiler memnunun çok dolu dolu göğüslerim olmuyor ikinci hamileliğim Olucakta onerirmisiniz
Damlahtp Beyza12345 merhaba benim sütüm gelmiyordu hastanede lansinohun elektrikli sağma makinası vardı onunla sağdım gerçekten güzel ve benimde göğüslerim dediğiniz gibi dolu dolu değil, onu söylebilirim bende mamajo alıcaktım fiyat olarak ama bunu kullanınca bi kararsız kaldım siz kullandınız çekim gücü kuvvetlimi
Leylaalin Beyza12345 Bende kiwi markası alacağım memnun kalanlar 150 TL memnun kalmasam bile üzülmem 300 kusur verip memnun kalmamaktan iyidir
AnneBebek0 Beyza12345 Ben kiwi elekteikli gögüs pompasini aldim. Bence cok güzel o kadar pahali bisey almaya gerek yok. Trendyoldan 130 TL almistim. Daha kullanmadim denedim tek😁
Beyza12345 Damlahtp mamajoo da gayet kuvvvetli ama dediğim gibi benim çok dolu göğüslerim olmadı yigenimindi oda zaten sımdı bende almak istiyorum ama kiwi marka sağma makinesi gördüm acaba iyiki cwkim gücü nasıl diye merak ettim
Mishon Benimki baby plusun fiyat olarak mamajoodan daha uygun ama aynı kalitede,benim gögüslerimde çok dolgun hatta mastitit yapmak üzereydim,aşırı memnunum bi bakın derim 🥰
Beyza12345 AnneBebek0 cekim gücü nasıl acaba sizce memnunsunuz degil mi sımdı bende bim olması lazım orda gördüm de alicaz iyi oldu yaManiz
AnneBebek0 Beyza12345 Ben daha dogum yapmadim ama denedim cok hosuma gitti cekim gücünü ayarliyabiliyorsun kendin. Ben begendim. Tikanikligi acma tusuda var. Öyle mi deniliyor bilmiyordumda 😅