Nurayan Günaydın canım anneler. Eşimin görevinden dolayı Bir süre önce İstanbul Ümraniye’ye taşındık. Burda hastaneler hakkında pek bir bilgim yok. Özel bir klinikte muayene oluyorum ama artık hastane arayışındayım doğum için. Yakınlarda Erdem hastanesi var bilgisi olan ya da daha önce orda doğum yapmış olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Ümraniye de başka bir hastane de olabilir.🙋♀️ 💕🌸
Bebegimibekliyoruz Nurayan erdemi tavsiye etmiyorum Ümraniye tepeüstünde 13 yıl ikamet ettim bir kere o hastaneye gitmedim. O hastane için zamanında pek iyi şeyler söylemiyorlardı çakmak köprüsünü geçince sağ tarafta olan hastane dimi.
Mervenzeee Nurayan Ümraniye hisar Çamlıca tavsiye ederim😊çok memnun kaldım bir deneyin nerede oturuyorsunuz tam olarak bilmiyorum ama
my_little_miracle Ümraniye santralde Medipol, medicana, afiyet hastaneleri var oralara bak bence Hatta eva klinik varmış Şükran Hanım için baya iyi diyorlar
Nurayan my_little_miracle ben de eva klinikte Yasemin hanıma gidiyorum memnunum ama hangi hastanelerle çalışıyor bilmiyorum kontrole gittiğimde soracağım gitmeden bi fikrim olsun istedim
ilknurd_98 Ben de erdem de Gülçin hanıma gidiyorum şu anlık memnunum. Her hastane için kötü yorum yapılıyor onların hepsini dikkate alırsak ortada kalırız 🤷♀️
momilknur Bende Atlas hastanesini önermiyorum ilk Doğumumu orda yaptım ve memnun kalmadım Ümraniye devlet hastaneside güzel bir doktora denk gelirsen güzel ama ben size Ümraniyedeki ümrantıp hastanesini öneririm iki tane var Ümraniye’de ben satralde olanı öneriyorum hatta zeycan hanım var Kadın Doğum ona gitmenizi tavsiye ederim çok ilğili
Biranne2 Nurayan Çamlıca Erdem hastanesinde oldum o da çok yakın Ümraniye’ye canım tertemiz çok ilgililer 2 sene önce 1700 e sezeryan olmuştum şimdi nedir bilmiyorum ama çok makul bi hastane 2. Gebeliğim tekrar oraya gidicem inşallah
depsizoo Sedakbyk doktoru değiştirdim ben önceki doktorun biraz konuşma şekli bana ters geldi o yüzden yenisini bilmiyorum gidince görücem
Sedakbyk depsizoo ben caglar beye gittim doktor yoktu asistan ilgilendi hic begenmedim tetanoz yaptirma dedi decavit yazmayin ishal yapiyor yazmayin dedim inatla yazdi,bu sefer eser evrim hanima aldim ilgili diyolar ama inş oyledir