Defne_ Merhaba ben Cuma günü doktora gittim🌸10 haftalığız şuan🙈 Doktorun tahmin yapması için çok erken elbette ama biz eşimle akrabayız o yüzden tek önceliğim sağlıklı olması dedim yani bir tahmin yapsanızda farketmez benim için dedim o da kıza benziyor dedi🥰Sonra gülşen mustafaya baktırdım o da kız dedi💕Artık emin oldum gibi 🤭 Sizce yinede değişme ihtimali var mıdır? Çünkü burdaki forumlarda neler okuyoruz sonuçta😂
Sermec27 Defne_ 10 hafta cok ama cok erken kaptırmayın derim tabi kız olarakta kalabilir ama 16 dan sonra daha net oluyor bizim 13 te kız olan oğlum 17 de erkek oldugunu öğrendik 🥰
Sznmr Defne_ hayırlısı oldun 😻 bende 9. Haftadayım doktor erkeğe benziyo dedi 🙈 Gülşen mustafa kim bu arada ??
Defne_ Sermec27 isminiz Sermed miydi yanılmıyorsam☺️ Ben sizdende tahmin rica etmiştim ama görmemiştiniz mesajımı😀Sanırım sizde öngörülerde bulunuyordunuz🌺
Babymom2 Sermec27 canım 13 te neye dayanarak kız dedi bana da kız dedi 13 de ama bacak arası kordon vardı kordon çıkmadı ona rağmen kız dedi bende de değişir mi acaba ?
Sermec27 Defne_ canım 2 gündür hastahanede yatıyorum hemoroid ameliyatı oldum bir cok mesajı görmemişimdir girince kusura bakma 🥰
Defne_ Essa33 aynen olabilir🤷🏻♀️ Tahmininiz varmı dedim ilk daha erken tahmin için ama bazen plesentanın konumundan, kemik yapısından, kalp atış hızından öngörülebiliyor ama net şekilde değil dedi. Sonra dediğim gibi ben akrbyz falan deyince bi baktım tahminde bulundu☺️
Essa33 Defne_ Doğrudur canım çünkü benim doktorum da tahminde bulundu ama suan cok cok erken olur demişti 😊
Kubra19871986 Erken daha,komşumun 6,5 aya kadar kızdı,oğlu oldu 20 gün önce,benim 13 ten beri hep kız diye gitti degişmedi farklı dr lardanda fikir aldım ben emin olmak için
snrdgan417 Henüz çoooook erken. Arkadaşıma 12. Haftada kemik yapısından kıza benziyor dedi ama 16 da erkek olduğunu öğrendi.
hanzadeee Defne_ degisir cunku cok erken 10 hafta bir arkafasina 12 haftalikdi kiz gibi demis simdo ise erkege benziyo demis emin olamamis
Mumy01 Defne_ beni yanlıs snlama ama zaten organı olusmaya başlayalı çok olmamıs bile doktorlar 16 haftayı bile bazen erken buluyor 20 haftada netleşiyor 12 haftada bulundukları tahminlerin bile çoğu yanlıs çıkabiliyor bence acele etmeyin şuan daha çok başındasınız hamileligin
Defne_ Mumy01 yok neden yanlış anlayayım haklısınız 👍🏻 Ben sadece sizde bilirsiniz ki ilk hamileliğin merakından doktora tahmin edin diye tutturunca kadın görüş belirtmiş oldu☺️ Ben yinede denildiği gibi ileriki haftaları bekleyeceğim inşallah