nisanbebegiii Esradgn3558 evet çok şükür öyle riskli bı durumumuz olmadi 🙏 inşallah bizimde öyle rahat olabildiğince en az ağrısiz acısız güzel bir doğum süreci yaşarız ☺️
Esradgn3558 Ezgi-221 canımm benim güzel kalbin için teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰😇💙 rabbim seni de sağlıkla hayırla yavruna kavuştursun şimdiden 🤲🥰🥰🥰🌸💖
Esradgn3558 Cylncyln_01 rica ederim canım istediğin yazıyı yazdırabiliyorsun ve istediğin Resmî seçebiliyorsun kart üstüne sayfadakinleri beğenmezsen başka resimler de atıyorlar bilgin olsun 🥰💙
Esradgn3558 Minnosannem12 çok teşekkür ederim inşallah 😇😍 beşiği trendyoldan almıştım 290 TL’ye şu an 335 TL olmuş fiyatı markası minimoda nova plus portatif sallanır beşik diye geçiyor diğer onlıne sitelerde de satışını görmüştüm belki oralarda daha uyguna bulursunuz almayı düşünürseniz😇🥰
Esradgn3558 surass inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımm 😇🌺 son saatlerim ve uyuyamıyorum bugün dinlen sen uyu gün içerisinde uyuyabilirsen dinlenmiş git 🥰
surass Esradgn3558 bugün bol bol alışveriş yaptım kafa dağıttım valla dinlenemedim🙈 Şimdi sıra dinlenmede sabaha kadar ne kadar dinlenirsem artık
ElifLaren nisanbebegiii çok geçmiş olsun inşallah çok güzel geçer hemen nescafeye başla başınız ağrımasın birde bel ağrısı olmaması için bol yürü benim bel ağrısı 5 gündür geçmedi
Esradgn3558 ElifLaren bel ağrısını daha hissetmedim de dikiş yerleri ilk kalktığımda zorladı çok şükür şimdi daha iyiyim kahve ,çorba,komposto içiyorum bol bol 😇😘 sana da çok geçmişler olsun Allah şifa versin çabucak toplanalım hepimiz de inşallah🤲🤲
nisanbebegiii ElifLaren Nescafe çorba su içiyorum ama hoşaf midemi bulandirdi benim ya ☺️ bana yatınca sıcak ve ter basıyor böyle fena oluyorum dikiş yerim daha fazla acıyor oturur pozisyonda ve yürürken daha iyi hissediyorum kendimi siz nasılsınız
Esradgn3558 Ezgi-221 canım bebeğim çok iyi ben de iyiyim biraz ağrılar var ama şükür buna da çok teşekkür ederimmm🙏😇
Esradgn3558 surass ohhh iyi yapmışsın 😇ben de iki saat uyudum gece öyle geldim hastahaneye insan heyecandan uyuyamıyor narkozun etkisindeyken biraz dinlendim seni de Allah kurtarsın sağlıkla doğsun bebeğim kuzum
Ezgi-221 Esradgn3558 oh çok şükür olsun canım gecicek ağrılarında sağsalim kavuştunuz cennet kokulu bebeginle allah bebegine sana ve sevdiklerinle uzun saglıklı ömürler nasip etsin 💙
enisenalbant Esradgn3558 Herşey çok güzel olmuş sağlıkla alın kucağınıza😍 Puset örtü setini nerden ne kadara aldınız çok beğendim😍
Esradgn3558 enisenalbant çok teşekkür ederim bugün aldım kucağıma bebeğimi rabbim size de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 🥰💙 instagramdan miu collection sayfasından yaptırdım Puset örtüsü ve minderi 155₺ puset alt kılıf:50 TL Emzirme önlüğü ponponlu 60₺ Ponponsuz 55 TL 10 mendil 50₺ fiyatlar bu şekilde 😇