Esradgn3558 Biraz korku biraz heyecan çokça duygusallık 🥲 bebeğimin babası geldi dün sürpriz yaptı sonradan gelecekti ve birlikte beşiğini kurduk , pusetini hazırladık , çantalarımızı kontrol ettik🥰 bu haftaya kadar her şey normal doğumu gösterirken mecburi sezaryen olmam gerekti 🙂 bebeğimiz için yaptıklarımızı sizinle de paylaşıp heyecanıma ortak olmanızı istedim biZim için dua edin lütfenn🥰😇
Tt7116 Esradgn3558 bizim hastaneye kimseyi almıyorlar korona olduğu için eve de kabul olmaz zaten bu kadar şeyi nasıl dağıtcaksınız
gullcannn Esradgn3558 Sağ sağlim kucağıniza alın inşallah hayırlı olsun şimdiden. Birde bende bitane öyle tarz beşik almak istiyorum. Yaza tayin surecindeyiz şark gorevimiz bitiyor doğumu annemlerde Ankarada yapacağım. Yerimizide Ankara yazdık ama çıkarmı belli olmaz orada kullanmak icin diye kolayda taşırım. Acaba nerden aldiniz birde sallayinca gıcırtı vs yapiyormu trendyolda buna ve birde yıldızlı desenli olanları var ikisi arasinda kaldım hangisi iyidir falan
HasretYildirim Esradgn3558 Allah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin, çok heyecanlı bekleyişler bunlar☺🙏🏻
Esradgn3558 Ve doktorumuzun verdiği tarih yani 19 Nisan aynı zamanda eşimle evlilik yıldönümümüz bize en güzel hediye olacak inşallah 🤲😍
Esradgn3558 Tt7116 benim gittiğim hastahanede de öyle sadece ailemden iki kişiye izin veriyorlar , bunları ben bebeğime hediye gönderen yakınlarım için yaptırdım bir şekilde ulaştırırım annem ile diye düşünüyorum 😇
hapnoo Tt7116 bu covidde annenizi tehlikeye atıp akrabaya hediye ulaştırma çabasına girmeyin benceeee
Esradgn3558 Merve50 çok teşekkür ederimmm amin inşallah rabbim hepimize kolay doğumlar ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌺🌺 🤲 💙 💙
Cylncyln_01 Esradgn3558 anahtarlığı nerden ve ne kadara yaptırdınız acaba bu arada rabbim yarın ki doğumunuzu güzel geçirsin sağlıkla evladına kavuşursun ins
Esradgn3558 gullcannn aminn inşallah siz de öyle çok sağ olun 😇🥰 biz de şark görevindeyiz eşim ile Yüksekova’da ben de annelerin yanına geldim doğuma izmir’e bu sebeple bu tarz bir beşik tercih ettim 😇 evet trendyoldan 290 TL’ye almıştım ben şu an fiyatı 335 TL olmuş markası minimoda nova plus portatif sallanır beşik diye geçiyor bugün kurduk hiç ses olmadı ilerde olur mu bilmiyorum içine de ebabynest markasından yatak ve yastıklarını aldım ikisinden de memnunum 💖🥰 inşallah çıkar da ailenizin yanında olursunuz sağlıkla gelsin bebişiniz 🤲😇
Mavilotta gullcannn ben trendyoldan aldım o yıldızlı olanlardan ama e bebekte de varmış 200 küsür o da. Keşke onu alsaymışım baby plus ın. Bence onu değerlendir geçen indirimdeydi
Ozgeeeayaz Oyy minnoş sağlıkla kavuşun inşallah anın tadını çıkarın çok eşsiz bir duygu annelik. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın herkezinn kucağını doldursun🤲
Esradgn3558 Ozgeeeayaz 🥲 aminnn inşallah çok teşekkür edermmmm güzel dilekleriniz için bu heyacanı ilk kez yaşıyorum sonu güzel olsun 🙏rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla doğup,büyümeyi nasip etsin 😇🥰💙
Esradgn3558 prensimgeliyor amin inşallah çok teşekkür ederim siz de öyle sağlıkla kavuşun inşallah 😇 anahtarlıkları İnstagramdan '‘suslebeni’ sayfasından yaptırdım istediğiniz kart deseni ve yazıyı seçebiliyorusunuz ayrıca ürün temini ve teslimatı hızlıydı ben memnun kaldım 🥰🥰🌺
gullcannn Esradgn3558 Çok teşekkür ederim sağolun amin. Aynen annem orada babynest vs almış zaten bende bu tarz birşey alacağım. Kaderlerimiz aynıymış bizde Şırnak’tayız. Şükür bitiyor darısı size olsun gönlünüzden neresi geçiyorsa 💗🥰
Mavilotta Esradgn3558 hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah 🌺💕 İzmirde hangi hastanede doğum yapacaksın? Ben Çınarlıda yapacağım da
Esradgn3558 Babyto-Mom aminnn inşallah teşekkür ederim canımm sana da öyle rabbim dualarımızı kabul etsin hayırla gelsin miniklerimiz 🙏💙🥰
Esradgn3558 HasretYildirim aminnn inşallah çok teşekkür ederim kesinlikle öyle çok heyecanlıyım rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰😇
heyecanli1anne Esradgn3558 Sağlıkla kavuşun insallah yavrunuza, her şeyi çok hoş, hayırla sağlıkla büyütün insallah. Bize de dua edin🤗
Esradgn3558 heyecanli1anne çok teşekkür ederimm çok aminnnn 🌺😇 rabbim size kolay doğumlar versin yavrunuza sağlıklı doğum ve ömür versin inşallah hep dua ediyorum hepimiz için Allah yardımcımız olsun 🥰🙏😇
Esradgn3558 gullcannn canımız annelerimiz Allah onlardan razı olsun ve tabiki benim bir de ablam var o da ikinci annem gibi hep destekti hep yanındaydı 🥲zaten çok uzaklarda yalnızca eşimizin yanında oluyoruz doğumda ailemizin yanında olmak çok güzel 🥰 inşallah bu sene son senemiz rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin 😇💙