minikturta Yanıyorum arkadaslaaaarrrr içimde bir ejderya vaaaarrr💥💥🔥🔥🔥 midem saç uçlarıma kadar yanıyor arkadaşlar gaviscon çoğu şeyde hayatımı kurtardı ama bunda çok fazla etki etmiyor ne yapmam lazım kurtarın beniiiiiii 26+6dayiz bu arada🤦♀️🤦♀️
Hatice11 minikturta 33+1 Alev alev midem 🔥ne yesem yanıyor.Kabukları soyulmamış 1 tane salatalık yiyorum bir nebze rahatlatıyor beni deneyin 🤷🏻♀️
Beettuulll minikturta benım henuz baslamadı ama doktor her ihtimale karsı gaviscon yazdı. İyi gelmezse bu hapı da kullan diye bir hap daha ekledi. Doktorunuza danışın belki size de verir
Sevgi6127 Zencefil denediniz mi ben toz bir kaşık zencefili kaynar suda 5 dakika dinlendirip içine limon bal koyup içiyorum çok iyi geliyor
minikturta Sevgi6127 ay o daha çok yakmazmı çay bile içemiyorum sıcaklığından daha çok yanıyor 😂😂😂 ama deneyeyim çay kaşığı mi yoksa tatlı mi 😊 oksururken yapmıştım bunu çay kaşığıyla koymuştum zencefil
Dmtkblt Sevgi6127 zencefilin herhangi bi yan etkisi yok dimi gebelikde kullanabiliyor muyuz b nde de mide yanması ve hafif boğaz ağrısı var kullanmak istiyorum
Gizzem minikturta 24.haftadayim malesef benim mide yanmalarim da geri geldi. Üstelik yanarken ara ara aşırı şiddetle mide sıvım yukselip ağrıda yapıyor yemek borumda . Ne yapsam fayda etmedi Süt yogurt vs.
edanurciftci minikturta ben daha 7 haftalığım ama mide yanmam beni mahvediyor Bi kaç gündür ne zamana kadar sürecek bilmiyorum
Ayferc Bana sade soda kadar iyi gelen başka bişey olmadı şükür içer içmez hafifletiyorr bide aşırı baharat salçalı yemekler yememeye çalış o da tetikliyo 😑
gulsahgul26 Daha ilk kez başıma geldi gece gece wc diye kalktm ne iyi gelir ki buna saatte 4 yani ne yenir içilir bu saatte🥺
minikturta gulsahgul26 hiçbişey fayda etmiyor bana bende bilmiyorum salatalık demiş hanımefendinin biri dene istersen 😘
minikturta Beettuulll gaviscon içiyorum zaten bu zamana kadar en büyük kurtaricimdi ama bu öyle bir yanma ki yani anlatamam fayda etmiyor 🤦♀️
aaslihan minikturta bende aynı sekildeydim doktorum pulcet diye bı hap verdi kuş gibi geçirdim hamileligimi😊
minikturta prensimgeliyor ay bende oda var mahvoldum heryerimden fışkırıyor eşime diyom ki sıcak oldu, bakıyor soğuksun diyo, dedim içim Yanıyo icim 😂