Meryemcakmak01 Arkadaşlar bu çantadan alıyım mı sizce kullanışlımı aranızda alan varsa hangi siteden almalıyım internette bi sürü satıcı var hangisi güvenli bilemedim 🤷♀️
Busbushatun Meryemcakmak01 ben aldım ama ıkı cocuk olcak dıye aldım tek cocuk ıcın fazla buyuk kacar dıye dusunuyorum canım yoksa cok kullanıslı ben sırt cantalarına cok ısınamadıgım ıcın sevdım bu modelı
LawyerEce Ben aldım ama çok kullanmadım sadece doğuma giderken eşyaları koymak için götürmüştüm, Mommy bag çanta yerine geniş sırt çantası benim için daha kullanışlı oldu sizde böyle yapın isterseniz.
Meryemcakmak01 Busbushatun bende sırt çantasını sevemedim böyle dar gibi bunu alsam her yere giderken kullanabilir miyim acaba diye düşündüm canım 🥰
LawyerEce Meryemcakmak01 Doğuma giderken kullanacaksanız Mommy Bag’lar doğum için kullanışlı oluyor ama onun dışında bir yerlere giderken kullanmak için E-Bebek gibi mağazalarda sırt çantaları satılıyor içi geniş oluyor kullanışlılar onlardan bakabilirsiniz ben gittiğim her yerde kullanamadım mommy bag’ı ikinci hamileliğim doğumuma mommy bag çantasını götüreceğim gittiğim yerlerde sırt çantasını kullanıyorum. 💁🏻♀️
Mores Meryemcakmak01 kesinlikle sırt çantası he bir de bebek arabasına asılabilense günlük büyük kurtarıcı. Tazecik anneyim sağlık ocağı hastaneye sık gidiliyor bazı yerlere babalar alınmayınca kucağında bebek sırtında çanta rahat oluyor.
Zeynepela1 Kızlar çok e bebekte netten alışveriş yaptım 100 tl üzeri siparişe bu çanta 29.90 a düştü haberiniz olsun çok güzel bence ☺️