Rolria cvkl 51 kaldım valla yedim de yedim 34h6g şu an 63 olmuşum yedikçe yiyorum sadece şu 3 gündür mide yanması başladı iştahımı azalttı
Dua35 cvkl merhaba 🌸29 haftalık hamileyim 5 kilo aldım. 57 ile hamile kaldım 62 yim Şuan.Herkesin bünyesi metabolizması farklı o yüzden takmayın kafaya kilo alınır verilir bebeklerimiz sağlıklı olsunda 🥰🌸ama çok rahatsız olursanız diyetisyen desteği alabilirsiniz 🙏🏻
Sblymnkb TugbaZmn 40 lı sayılar ne zaman göreceğim diyordum ki sizi gördüm 🤗 Bende 42 ile hamile kaldım şuan 8+4 üm. 43.9 kiloyum. Ama herşeyim normal. Doktor zayıf hamile kalman daha iyi dedi. İnşallah 9 ay boyunca devamı gelir hem kilo almak istiyorum zaten hayatımda hiç 50 olmadım. Bu saye de kilo da alırım 😄
EbruSancar cvkl ben de 65 kilo ile hamile kalmıştım ilk üç ay mide bulantısından dolayı 63 e kadar düşmüştüm. Şimdi 21 haftalığız ve 68 kiloyum. Sanırım önümüzdeki aylarda daha hızlı almaya devam edicem.
NeslihanErKcl cvkl ne sen sor ne ben söyleyim o derece 🥲 63le hamile kaldım şuan 39. Hafta 83 olmuşum… tartıyı görmek istemiyorum… doğumda 10 kilo gider diye umutlanıyorum inşallah kendimi kandırmıyorumdur 😇
TugbaZmn Sblymnkb ben hayatım ömrüm boyunca 43 kiloyu geçmemiştim iştahımda çok iyi olmasına rağmen yapıdan dolayı yesemde kilo alamıyordum en fazla 45 diyordu ben 50 yi gördüğüme şükrediyorum çok iyi oldu benim için ☺️🙏 sende alırsın zaten ben 20 haftaya kadar alamadım kilo mide bulantısı falan derken 20 sen sonra düzene girince aldım doğumdan sonrada inşallah vermem diyorum ama ister istemez bebişin kilosu suyu eşi falanda olduğu için mecbur gidecek azda olsa 🤷🏼♀️☺️ İnsan kendini iyi hissediyor 50 idealmiş yani güzel birşey
Mugesahra33 cvkl 32.haftama gırdım yeni,9aldım herkesın degsır,cokta kıyaslamamak lazım🥰aburcburu yıyorsanız onu azaltın ,sonra ztn verılıyor azımlı olursanız,bnm 2.gebelıgım,ılktede 15kılo almstm
Sblymnkb TugbaZmn evet ya Sorma valla bende hep yanaklarım dolu dolu olsun giydiğim üzerime yakışsın istiyorum. Hamileliğin bana bebişten sonra katacağı en güzel şey kilo olacak sanırım 🤰🤗
_ilknurr_ Herkes ya almamış yada cok az almış 🥺 ben 62 ile kılo ıle hamıle kaldım yani istediğim kilo ile hamile kalamadım.. 9 haftamda doktor muayenesınde tartıldım 65′idim.. dünde kontroldeydım 12+1 haftamdayım ve kılom 67 🥺🥺🥺🥺 ama şöyle de bi durum var bu zamana kadar ne mide bulantısı ve ne kusma hiç birini yaşamadım😬