Ayca0315 cvkl Bişey olmaz canım doğumdan sonra hemencecik verirsin zaten bu günler gelip geçici sonuçta yeterki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım meleklerimizi 🌼 çok kafana takma bana ilk gebe kaldığımda ay senin basenlerin var vücut yapımdan dolayı 80i 90ı bulursun diyorlardı bende kimin umurunda kilo bebeğim sağlıklı olsun da doğumdan sonra veririm dedim belki de kafama takmadığım için almadım sende düşünme 💕
Halimenur-41 46 kilo ile hamile kaldım şuan 64kiloyum 30+4 haftalık hamileyim sizce normal mi şuan bana ilk başta çok zayıfsın kansızsın bu şekilde kalamazsın kalırsan bile tutunmaz demişlerdi ama çok şükür onlar bunu derken bile ben hamileymişim şükür ki kızıma kavuşmama azcık kaldı Allah’ın izniyle..
cvkl Halimenur-41 rabbim sag salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bnde cok kilo aldım 🤦🏼♀️😢😢🤦🏼♀️
lentil cvkl bence çok kilo aldığınızı düşünmeyin sonuçta insanların boyu kilosu kaç bilemezsiniz ki. 1.50 boyla 63 kilo hamile kalanda olabilir 170 boyla 63 kilo hamile kalanda olabilir.
Halimenur-41 cvkl Amin çok amin inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsin yavrularımız kilo gider Allah’ın izniyle yeterki o iyi sağlıklı olsun ben çok zayıftım birden şiştim 17.haftamdan sonra şişmeye başladım
Deryaadem cvkl bünye meselesi ya herkes farklı olabiliyor ben ilk gebeligimde 24 kg aldım bebişim 33 haftada doğmuştu bundada bu şekilde ilerliyor her hamilelik bile aynı olmuyorken kimseyle kendimizi kiyaslamamamiz gerekiyor 82 kg gitmiştim doğuma düşün doğumdan sonra bı şekilde gidiyor kglalar oyuzden kendine dert etme doğsun bebislerimiz Allah’ın izniyle kg gider bir şekilde
benefsaneyimxd doktorum beslenme listesi verdi vitaminlerle beraber ona uyuyorum 15 haftalığım gebe kalmadan öncede 52 şimdide 52 bol bol yürüyüş yapıp su tüketiyorum
biyologelif cvkl aynı günümüz her şeyiyle bende 62,5 la hamile kaldım şuan 65,5 gebelik şekerinden ötürüde 1 aydır diyetteyim bundan sonra çok almam ama kilo gibi bir derdim yok bebek ve biz sağlıklı olalım kilo verilir
Minnakkannesi ada94 küçük bir oğlum var daha 2 yaşına basmadı onun peşinde koşturmaktan birde hamur işi ekmek falan yemiyorum akşam 8 den sonra da katı bir şey tüketmiyorum ilkinde de 9 kilo almıştım
Arifcaninannesi cvkl 91 ile hamile hamile kaldim 78 e dustum gebelikte zayifliyorum suan 28+1 iz 79 ile yola devam
aslannaz21 cvkl 33haftalik olduk 10kilo almisim sekerden dolayi diyet yapiyorm ondan cok almamisim yoksaa oooo almis basini gitmisti