Bmom Kizlar biraz degisik hissediyorum bacak ağrılarım kasılmaların başladı karnimin sol tarafi şiş sağ tarafı yumuşak baya karnima sancı giriyor arada bir korku sardi beni acaba belirti mi bilenler yazabilir mi
Zhrblt Bmom ya benimde 34 ama 35 olarak görünüyo karnıma ağrı giriyo sağdan soldan ama karnım sertleşmiyo bende tedirginim şuan ilk defa böyle bişi yaşıyorum benimde herşey normaldi 😔 pazartesi salı nst m var ilk kez acaba orda çıkar mı bişeyler çık merak ediyorum
Dnz_yksr Bmom bende ayni haftadayim benzer şeyleri yaşıyorum sırtıma birden ağrılar giriyor karin agrim dayanilmayacak derece oluyor bazen dinleniyorum bol bol
Bmom TheBaby evet benimde bazen çamaşırını ıslanıyor ama çok değil endişe ettim bende suyum normaldi geçen hafta muayenem vardı ama hayırlısı hakkımızda
Zhrblt Bmom amiin aminnn canım..maşallah yaa sizinkinin kilosu kaç o zaman ilk defa bu kadar ilerden giden birine şahit oldum kilosunu merak ettm🤭
Bmom Zhrblt 33. Haftada kontrolüm vardı 2650 gramdi canım gebelik şekerim yok genetik dedi doktor ilerde esitlenir haftasiyla belki dedi esitlenmezse 40 a kadar bekleyemeyiz zaten oda beklemez dedi☺️