Edagok61 Kızlar 7+2 haftalık hamileyim ve inanılmaz şekilde kusuyorum asitli safra tarzında hiçbir şey yiyemiyorum bütün halim gücüm çekildi ne yapmalıyım lütfen bişeyler söyleyin.
LawyerEce Edagok61 Bunun sonunu getiren bir ilaçla karşılaşmadım ben gerçekten. Başlardan sonuna kadar mide bulantısı geçirdim doğumuma hemen hemen az kaldı kurtulurum İnşallah sizinde geçer umarım. 🙏🏻
Elif3425 Edagok61 vallahi git doktora yazsın bi prilam iç bak gör dünyan aydınlanıyor hiç bi yan etkisi felan da yok boşu boşuna başlarda o kadar kuşmuşum diye kendime kızıyorum 😂
[silindi] Edagok61 elma kesiyo canim 4 ay kustum oluyom sandim 1 tane hap bile icmedim elma ayakta tuttu beni bide kolanya rahatlatti kokusu ılık dus iyi geliyor
Edagok61 Durunbigeldim söyledim de çocuğun gelişim döneminde olduğu için hiçbir ilacı önermiyorum kullanma dedi
Durunbigeldim Edagok61 aaa ne alakaymış ya ilk kez duydum valla. Burda da var ilaç kullanan geneli kullanıyor hatta bu haftalarda🤷♀️
busranr06 Edagok61 nasıl böyle bir şey söyleyebilir anlamıyorum bu ilaçlar hamilelere özel sadece içeriğide doğal ne demek gelişim evresinde zaten bu dönemde kullanılıyor ilaclar genelde
Ceyda97 O haftalar bende öyleydim prilam diye hap verdi doktor da o işe yarayana kadar kaç defa kusuyordum😂 gecer merak etme ileride düzeliyor ben suan kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum
balbocegim27 Elif3425 ben iki kere istememe rağmen ilaç vermedi 2 günde 3 kiloya yakın verdim su bile içemiyorum ama yine de geçer dedi az kaldı dedi vermedi sanırım devlet hastanesi olduğu için size devlet hastanesindeki doktor mu verdi özeldeki mi
Elif3425 balbocegim27 bana özel hastane doktoru verdi acaba sağlık ocağına gitsen istesen yazmaz mı doktor reçetesiz fiyatı 68₺ kullanınca ne demek istediğimi anlıcaksın ☺️
aselnannesi Edagok61 tuzlu kraker ve ayran çok işime yaradı benim birde naneli şeker veya sakız umarım iyi gelir
07-02-2019 Edagok61 zencefıllı seker yada yıyebılıyosanız zencefellli ürünler zencefil bulantı ya cok iyi geliyormus Bn kullanmadım ama doktorum bulantılarım dan dolayi onu onermıs tı Bı doktorunuza danıısın ıstersenız zararı yoksa kullanırsınız
Gamzenur37- Edagok61 canım maalesef bende de var doktor ilaç verdi ama o da tamamen kesmiyor malesef anlık etkisi var ve tansiyonum da çok düşüyo çok kötü olunca serum alıyorum aynı zamanda benim reflu olduğu için mide yanmam da çok fazla gece boyunca ağladığımı biliyorum:((
citlenbigim2212 Edagok61 bende 8+2 deyim doktoruma 7+1 de gittiğimde bulantım var dediğimde prilam dr verdi ama ben bulantılarımı sevdiğim ve onlar sayesinde kşlo verdiğim için şimdilik kullanmıyorum 😊 gebelik için zaten bu prilam
Edagok61 Yanıtlarınız için sağolun kızlar hastaneye gittim ve sıvım çok azaldığı için serum taktılar ve yine bulantı ilacı yazmadılar bu hafta kendi doktoruma yalvaracağım resmen. Serumda baya rahatlattı şuanlık umarım devamı gelir :)
Baysey Edagok61 prilam verdı doktorum, asırı haksız kalıp bır sey yıyıp içemiyordum elhamdülillah biraz daha iyiyim faydası oldu
Busbud Edagok61 prılam de diye hap var günde 4 defaya kadar kullanılabiliyor bunun bi zararı yok. Bunun dışında sende kötü ve yemek yiyemiyorsan acile git b vitamini serum takıyorlar sarı serum bununda zararı olmaz canım