Derin01 Kizlar yaklaşık 12 gündür süt sagiyorum bebegim küvezde kaldığı için son 2 gündür goguslerim pamuk gibi oldu sütümde cok azaldı daha bebeğimi emziremiyorum sizce sütüm kesilir mi
Sevilay_47 Derin01 canım Bi yerde okumuştum memenin yumuşaması ya da senin dediğinin oldugu durumlar ilk 3 ay görülürmüş ve bu sütün bittiği anlamına gelmiyormuş sagdıkça emzirdikçr kendini yenilemiş memeler
Neslihan1903 Derin01 2 saatte bir sağıyorsun dimi benim bebeğimde 4 gün kaldı kuvözde ben öyle yaptım ama benimde şu an göğüslerim yumuşak o sütle alakalı değil rezene iç 3 litre su iç kesileceğini sanmam
turansmom1 Derin01 Gögüslerin terbiye olmuştur sütün bitmemistir canım. Y Terbiye olmasıda bir süre sonra gögsün gereğinden fazla degilde sadece bebeğe yetecek kadar uretimi demek oluyor. Stres yapma, bolca dinlen vee çok cok su iç❤
Sevilay_47 Derin01 canım intasgram da bebeğimin hemşiresi diye Bi hoca var orada yazıyor şimdi baktım cok güzel bilgiler paylaşıyor bakabilirsin için rahat olsun Rabbim rızkını bol etsin inşllh