Iremrzgkhn Sorduğum sorudaki gibi suyu gelmeden, geleceğini anlayan, bebeğin hareketlerinde bi değişiklik veya herhangi bi belirtisi var mıdır bu durumun?
Sariovahande Iremrzgkhn ben de merak ediyorum bekleyeyim şurada 😂😂 ya anlamazsam sancıları suyum da gelmezse açıklığım olursa nasıl anlayacağım 😂
Bkorta Iremrzgkhn hayır hiç bir belirtisi yok ilk oğlumda suyum gelmeden bir gün önce her şey çok normaldi hareketleri yalancı sancılar vs. Sabah yataktan kalktım fış diye geldi su 😅 yani suyun patlayacağı önceden anlaşılmıyor
Neslihan1903 Iremrzgkhn bebek hareketleri çok değişik oluyor çok fazla toparlanıyor top gibi bir yere toplanıyor hareketleri can yakıyor bende öyleydi en azından
Minnosunannesiii Sariovahande 🤣🤣🤣 kız bunlardan biri illa olur yoksa lavaboya gidince bile pırtlatırısn 🤣🤣🤣🤣🤣
Bahar27 Sariovahande hayırlı sahurlar size bişey sormak istiyorum post açmadım baktım aktif siniz 29+6 haftalık hamileyim az önce yataktan kalkarken nefesimi kesicek şekilde sancım oldu karnımda on dk sürdü pozisyon degiştirince durdu egilince yine oldu çok korktum normal mi
katipannee Bende merak ediyorum nişan gelmesi su gelmesi açılma olunca bebek hareketleri nasıl oluyor ?
Sariovahande Minnosunannesiii ya valla ben de öyle bı şans var ki hiçbiri olmaz 😂😂 bunları düşünmek bile çok heyecanlı kaldı 20 gün her lavaboya gidişimde kontrol ediyorum Nisan falan gelmiş mi diye 😂😂
BirMuallime Neslihan1903 canım hareketleri artıyor mu peki.beniim 1cm açıklığım var nişanım da pazartesi geldi şimdi akıntının rengi de değişti sulu gibi hafif kahverengi gibi bebek de çok hareketlendi 32 haftalığız daha ama 34 35 haftayla uyumlu suyum gelir mi ki
Erdem2121 Kizlar belli ki ilk doğumlar. Kiminde su gelir. Doğuma yakın sancı başlar. Kiminde sancı olur doğuma yakın su gelir. Ama doğum sancısı sırtının alt bölümü rahime yakın olan yer jilet keser gibi ağrı olur. Ve kasıklarda adet sancısınin daha ağrılı bir şekilde kasılır. En önemlisi gelen sancı düzenli ve bebek kasılması uzun ve sık olur.
zeyzey87 Erdem2121 aradığım yorum😅 öyle hiçbi belirti olmadan açılma olsada pırt diye doğsa keşke.sabah nişanı gelmiş kasılma yaşayan biri olarak ahh dedim kızlar ne tatlı telaşlar.. hatta eşime de dedimki az önce korkmaya başladım niye diyo daha önce doğum yaptın dedim sorun orda ya zaten başıma gelecekleri biliyorum😅
Erdem2121 zeyzey87 3 gündür sancı ve rahim zonklamasinda harap düştüm. Zavalli biz ilkte bilmiyorduk. Tvdeki kimi ah sancım geldi diyip dogururuz diyorduk. Şuan her gece sabaha kadar sancı tutsa ne yaparım korkusu yatirmiyor. Nişan gelse hemen doğum olmuyor ki
Minnosunannesiii Sariovahande bende lavaboya gidince büyük afedersin büyük abdest yapınca özel bölgeyi tutuyorum korkudan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Madinanin-Annesi Sariovahande ha ha ha aynen gece kalkiyorum suyum gelmismi,nisanim gelmismi))paranoyak oldum)son 24gun
Sariovahande Minnosunannesiii O değilde hemoroid çok fena 😑 bugün kremle fitil verdi doktor biraz rahatlattı ama çok baski var sancıyla karışıyor bı de deli oldum😑
zeyzey87 Erdem2121 herkrsin bünyesi,vücudu kendine has kimisi nişandan 2 saat sonra doğuruyo kimisi 2 hafta sonra..
Kelebek45 Sariovahande hangi ilacı verdi bende agrı sancı şimdilik yok ama afedersiniz büyük abdestten sonra şişlik oluyor içten birsüre sonra gecıyor umarım geçer bir an önce
iikiizler Sariovahande her aksam yarım su bardagı kuru kayısıyı suya koyuyorum sabah ilk işim onu yemek oluyor. Beni çok rahatlattı yoksa önceden şişip duruyordu orası😒 bi de kantoron yagını öneriririm oraya sürün hem acıyı alıyor hemde rahat çıkmasını saglıyor
1incir Sariovahande Dün şişlik ve acı hissettim kantaron yağı zeytinyağı udihindi yagı dönüşümlü sürdüm pamuklada ittirdim çok rahatlattı bugün resmen acı falan kalmadı Özellikle kantaron yagı çok rahatlatıyor oyüzden pamukla s0rerken pamuğu orda bırakıyorum bi süre kalıyor 1günde baya şişlik gitti acı gitti Deneyin mutlaka
Annecik_ Iremrzgkhn benim suyum gelmedi nişanım da gelmedi sancım başladı önce belimden belimden sonra karnımın üstünden ne olduğunu bile anlamadım sancı acısı artınca hastaneye gittiğimizde 5 cm açılmıştım bana da doktorum suyun gelirse kanaman gelirse gel dedi ya diyorum hiç biri yok nasıl anlayacağım o sancı öyle bir geliyor ki anlarsın aynı sıklıkla benzer acı gelirse koşşşç 😂
Sariovahande Annecik_ Böyle kramp gibi giriyor yürüyemiyorum ağrıdan mesela bu sancı mi ay ilk çok zormuş bekliyoruz ya bı de stres oluyor insan🙄
Annecik_ Sariovahande şimdi bu benzer ağrıdan ard arda geliyorsa ve benzerse evet doğum sancısıdır ahaaa geliyor yine ağrı diyordum ağrılar aynı şiddette ve artarak gelir bir az bir çok gelmez korkma sakın
Annecik_ Sariovahande hatta değil yürümek kitler seni olduğun yere sonra geçer rahatlarsın atıyorum 3 dk sonra yine gelir aralığı önemli aralık sıklaşmadan hastaneye gidin
Sariovahande iikiizler Teşekkür ederim canım valla benim daha başlangıç ama korktum ilaca basladim ilerlemesin diye 😑🙄