elifinannesiiii Haftamızda detaylı ultrason yaptırmıstık hastanemizde renkli ultrason görüntülerinin bulunduğu cd yi hastaneden daha bugün gidip alma fırsatımız oldu 2 haftadır bu cd yi görmeyi hevesle bekliyordum cd yi aldık birde ne görelim sadece 8 saniyelik belirli belirsiz görüntülerin oldugu bir video🤷🏼♀️ Şok oldum hiç böyle beklemiyordum sizin detaylı ultrason görüntüleriniz nasıl acaba kaç dakika sürüyordu cd?
Duygu3437 elifinannesiiii bizde resimler vardı video da vardı ama açamadığım desteklemeyen video diyor acaba hangi programla açıyoruz ama bir sürü resim vardı içinde kızımın onlara baktık
[silindi] elifinannesiiii 7 sene önce yaptırdığımda 10 fotoğraf ve 5 adet 10 saniyelik video şeklinde ve verdiler hala saklıyorum. 2 adet renkli fotoğraf vermişti. Hastaneye şikayet bildirin isterseniz belki kaydetmiş olabilirler tekrar yardımcı olurlar.
Duygu3437 elifinannesiiii hastaneye git al Cd ben 4 resime mi bukadar para verdim bende kafasının 6 tane resmi vardı 😂
Selver90 Devlettede renkli resim veriyorlarmi oglumda ozele gittim 1tane renkli ulrtason verdiler cd de vardi ama asla o cd acilmadi.
elifinannesiiii Selver90 devlette veriliyor mu malesef hiç bir bilgim yok ama ben bu durumu gittiğim özel hastanede yaşadım
elifinannesiiii Tusemefe8134 ayy sormayın ya bende cok sinir oldum bir hevesle eşimle cdyi açtık 8 saniyelik video biz şok😬 anı kalsın istiyorduk
Selver90 elifinannesiiii dunyanin parasi oyle olmamasi lazim aslinda ama belki prosedur oyledir canim.
BelisinAnnesi elifinannesiiii hayır canım devlette yattıgınla kalktığın bir oluyor nerde renkli görüntü yada cd falan yok