Rukiyedogukan Sekerinannesi 6+1 de gördüm keseyi ben inanıyorum sende pazartesi göreceksin :) hiç dert etme
06yonca Ebrumrc bana da öyle dedi bende çok üzüldüm pazartesi günü keseyi görmeye gideceğim insallah görürüz yA
2kizanasi yagmur_vera Hayırlı olsun hayırla kucağınıza alın inşallah 🍀Benimde 10 ay 23 günlük kızım var 🐥 emziriyor musunuz aceba
yagmur_vera 2kizanasi Çok teşekkür ederim. Amin ecmain insallah🤲 Evet şimdilik emziriyorum doktorum emzirebilirsin dedi.
YusufZeynep 123a inşallah bugünleri de atlatırız sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Cumartesi gideceğim bakalım ne diyecek. İnşallah güzel haberlerle gelirim.🤲🤲🤲🤲
Baybcicek Byzsrn yok ben 2 ay öncesinden dolikasit kullanmaya başladığım için yüksek çıkmış sanırım doktorum sağlıklı bir gebelik olduğunu söyledi korkacak bişey yokmuş içiniz rahat olsun 🙏🏻🤭
YusufZeynep 123a çok teşekkür ederim çok incesiniz. Veririm tabi ki vermem mi, yeter ki bebişimizi görelim.
buseskzn Demirbaby yeni gördüm tatlım evet gittim kese göründü doktor sağlıklı bir gebelik dedi çok şükür 😊 sen naptın 🌸
Demirbaby buseskzn çok şükür canım bende bugun gittim kese göründü herşey normal çok şükür 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için 🌸 rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah