Kubra411 inciko_ canım 2 gün sonra birdaha baktırman lazım iki kat artıyorsa eğer muhtemelen hamilesin :)
Kubra411 Piremses0 ben kullanıyorum canım uygulamaya göre 5+5im bugün son 10 gündür günde 5 tane falan içiyorum
Piremses0 Tugcemrem evet sabredecez ama yemekten sonra içiyorum ya yarısını içime çekerim yarısını savururum
Mombaby64 Betfer cok değişken canım. Aç oluyorum deli gibi. Ağzıma bir lokma alayım tiksinme geliyor. Ertesi gün olmuyor. Özellikle sabahları oluyo kahvaltıyı zorla yapıyorum. Baktım yiyemeyince bırakıyorum.sizin nasıl?
Annekusum Nurerdogann hakkınzda hYrlisi neyse o olsun inşallah Rabbim bilir o verdi yalnzca o alir isyan etmeyin sakın imtihandr buu inşallah doktor yanilmisdr
kivirciginannesi Piremses0 ben varım canım. Bıraktım. 3 gündür içmiyorum. EŞim içerse bi fıt çekiyorum😂
merveosman2627 ElifNbglsahin benimde son adet tarihim 10 Mart canım küçük diye boşuna girmek istemiyorum kan testi vermiştim 53 tü 3 gün sonra 273 olmuştu gitsemde görünmeyecek senin gibi bende ay sonu gitmeyi düşünüyorum
ElifNbglsahin merveosman2627 evet cnm daha garanti olur bence de ay sonu git şimdi gidersen kalp atışını duymazsa tekrar çağıracak
Ayseyavuz Piremses0 aynn ya insanın canı cekiyo diğer oglmda günde bir tane bazen hiç icmiyodm bakalm bunda nasl olck
merveosman2627 gmzsdt benimde 10 Mart canım henüz doktora gitmedim ay sonu giderim kesin kalp atışı duyulur heralde 🥰
Umayakkaya singlemom34 Sanmıyorum çünkü gebelikten önce başladım folk asite 6.haftaya girene kadar birsey yoktu iştahımda acıktı 6.haftadan sonra bulanti bi başladı 3 gündür falan çok kötü kokulara dayanamıyor insan mutfaga bile girmek istemiyorsun singlemom34