Bbtaan Kızlar merhaba bende 5+3 haftalık gebeyim ilk 291 2. Kez ise 524 çıktı beta hcg acaba hala dış gebelik ya da kimyasal gebelik olma şansı var mı ya çok kafama takıyorum ilk gebeliğim
kivirciginannesi Bbtaan artmış işte canım ne güzel. Neyi takıyorsun ki:) benim 50 bile değil değerim 😂
Shrrr15 Ayseyavuz ben emzirirken hamile kaldığımı öğrendim adet olmuyordum son adet tarihimde yok ondan dolayı tahmini kaç haftalık olduğumu bilmiyorum
fyznrilter kivirciginannesi devlette doğru düzgün bakmadılar bizde özele gidelim dedik yarına randevumuz var.
kivirciginannesi fyznrilter canım çok erken gitmek bence gerçekten eziyet. Hemde pandemi dönemi. Ben o yüzden 3 hafta sonra gideceğim
Ayseyavuz Shrrr15 tahminim yok ama 6 haftadan fazladır dye dsunyrm cnm saglkla gelsin diğer bebisn kaç aylk
Kumsal-95 Kumsal-95 kivirciginannesi benim tüp bebek ile oldu 3 nisan transfer oldum 13 nisan da işte ilk 272 15 nisan da sa 544 dü değerim hemşire güzel değerin dedi 26 nisana ilk kontrol randevusu verdi bana kaç haftalık bilmiyorum değer nasıl sizce artış olarak