alyavetuna elfcaglar1 eğer sabredebilirsen hcg 5000 olunca gitmelisin ultrasonda görmesi için. 2000-3000 de alttan bakıyorlar. Ben 300 le öğrendim bu 2.gebeligim bu sefer sabırla bekledim 15 gün sonra gittim 🙈🤣 kalp atışını bile duyduk. kendiniz hesaplayın ortalama 4000 5000 geçince gidin. eğer gorunmezse boşa gitmiş olacaksınız ama heyecan varsa yine siz bilirsiniz ❤🤣
kivirciginannesi alyavetuna ben ne zaman gidin sence🤪 ayın 16 snda 39 çıktı beta. Ay sonu gibi gitmek mantıklı sanki
elfcaglar1 alyavetuna çooook haklısınız bende öyle düşnüyodum bugün sadece kan vermek için gittim ama kendisi muayene etti 584 olmuş beta kaç güne beş bin olur ki tahmininiz var mıdır
Serenibo33 Buseakyazi ilk olunca tedirgin oluyor ınsan:)) bazen dıyorm bulantı olsa da hissetsem hamıle oldugumu:D
Serenibo33 Buseakyazi yaaa masallah ☺️ Allah ım hepımıze kucagımzda göstermeyi nasip etsın insallah. Tüm isteyenlere de hayırlı sekılde evlat nasıp etsın.
Baybcicek kivirciginannesi Merhaba! Benim bebişim de 5hafta3 günlük ama beta 847 çıktı bu hafta tekrar gidicem çok üstünde dimi 🙈ilk gebeliğim ve bu durum beni tedirgin ediyor 🤰🏼🤷🏼♀️
Tubaozcan Bsradnz18 benimde kan degerim 2496 doktora gidigmde kesesi gorkmedi ama bulantilarm var Baybcicek
kivirciginannesi ozgeecetiin yok canım olmadım. Nasılsa o da kan tahlili isteyip folik asit başlayacak. Beklemedeyim. Tek duam sağlıklı bir gebelik geçirmek şuan için
ozgeecetiin kivirciginannesi Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah iyi güzel düşün hep eminim çok güzel gebelik gecireceksiin 🙏🏻❤️
Baybcicek kivirciginannesi tşk ederim 🥰 kesesini gördük geçen cuma doktorum sağlıklı gebelik dedi ama bakalım hayırlısı inşallah 🙏🏻
kivirciginannesi Bahargzydn çok iyi maaşallah. Bende an itibariyle 4+1 oldum. 2-3 güne yine baktıracm
buseskzn Merhabalar 🌸 benim son adet tarihim 15 Mart uygulamaya göre 5 haftalık hamileyim 🙈geçtiğimiz pazartesi beta 126 çıkmıştı çarşamba 340 iyidir umarım salı tekrar gideceğim üstelik 11 aylık oğlum var emziriyordum bıraktırmam gerekir mi emzirmeyi 🥺
Demirbaby buseskzn merhabalar benimde en son adet tarihim 15 marttı cuma betam 244 cıktı ürkütmüyor değil 🙏🏻
2kizanasi buseskzn Merhaba Eveet son adet tarihim 16 mart benimde ve 10 aylık kızım var emziriyorum hâlâ bırakması imkansız çok bağlı şuan 🙄 Doktor bir sorun görmezse kızım bırakana kadr emzirmek istiyorum bakalım. Belki doğumdan sonra ikiside emer 😍
Selvaa kivirciginannesi ay masallah sağlıkla mutluluk dolu hic zorluk çekmeden atlatin insallah bu güzel süreci simdi 30+6 yiz o gunler aklıma geliyor aman yarabbi geçmeyecek diye diye bu haftalara geldi naçizane tavsiyemdir doktorunuzu dinleyin ve bütün testlerinizi asilarinizi korkmadan yaptırın saglikli bebislerinizi kucaginiza alin insallah
kivirciginannesi Selvaa güzel kalbinden öperim çok teşekkür ederim. Bi kimyasal geçirince bu da öyle olacak diye korkuyorum 😔 ama çok şükür bu platformda paylaşarak stres azalıyor. Beta değeri 15 olup sağlıkla doğum yapanlar okudum. İnşallah bana ve bu posttaki tüm arkadaşlara da nasip olur. Sana da su gibi kolay bir doğum diliyorum😍🥰