Shrrr15 Ouzc keseyi gördüm de bu değeri görünce kalp atışını da bekledim ama daha kalp atışı için erken dedi 10 gün sonra çağırdı beni Dr
kbra_kurtt Ouzc yuksek degil gayet guzel iyi bi deger ahh biz anneler dusuk cikincada korkuyoruz yüksek cikincada 5 haftallikken gittim 6000 lerdeydu bth htcm daha sonra 1 hafta sonra gittim 32000 lere cikmisti… doktora gidince keseyi gorursunuz insallah
Ouzc kbra_kurtt ben keseyi gördüm çok şükür şimdi bebeği ve kalp atışlarını bekliyorum Allahın izniyle onları da görürüz inşallah
elfcaglar1 Fatmakara97 inşallah herkesin istediği olur senindw inşllah 💕 ben artık perşembe gibi doktora gitmeyi düşünüyorum gerçek bir doktora 😂
Bsradnz18 Kvsrbdr benimde 13 mart son adet tarihim 5+1 gözüküyo uygulamaya göre ne zaman beta yaptırdınız?
Gktgdnz 2kizanasi bizimkide tutunarak yürüme aşamasında ama çok hareketli öyle ağlama vs çok yok bizde ama hiç durmuyor tam yurumedigi içinde sürekli kucak istiyor koşturup duruyoruz bide üstüne ben çalışıyorum home Office olarak 😊
2kizanasi Gktgdnz Allah yardımcınız olsun yakında yürür bu seferde sağa gitti sola gitti derdi başlıyor evde bebe arıyorum sürekli 🥴
Gktgdnz 2kizanasi valla hepimizin yardimcisi olsun şu zamanlar tam ayak uzatıp dinlenmelik zamanlar😊😊 ama vaktimiz yok Allah güç kuvvet sağlık versin bize
cocoblog Ebruapydn 29 Mart yumurtlama gününe denk gelmez canım dediğin tarihte gebelik düşük bir ihtimal olabilir
Sumyyealr kivirciginannesi bende 9+1 oldum daha yeni şuan sadece adet geçilmesi ve göğüs hassasiyeti çok belirgin olabilir mide bulantısı falan 6 haftadan itibaren başlıyor ben şuan hiçbir şey yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah 🥰🤲
Serifedayan Benimde 4 hafta 2 günlük 2 hafta önce beta da 31.33 çıkmıştı yarın tekrar kan vereceğim kese oluşmuşmudur bilginiz var mı ?
E-kt Serifedayan değerin 2000 falan olduysa kese gözükür büyük ihtimal ama daha 2000 olmadıysa azcık daha bekle istersen bide ultrasona girerken sıkışık gitmeni tavsiye ederim yani çok su içerek 😊hayırlı olsun
kivirciginannesi Kindersupries bende oruç tutuyorum henüz zorlanmadım şükğr. Ama benim dediğim folik asiti al. En iyilerden biri