Fatmakara97 Nalinnn bende Şubat ayında ilk gittiğimde 65 çıktı iki gün sonra 42 ye düştü kimyasal gebelik olarak sonlandı ama benim öğrendiğimde 12 günlüktü şuan tekrar hamileyim dün öğrendim inşallah aynı şekilde olmaz yarın hastaneye gidecem
11anneee Sedadgn ay bide heryer kokuyormuş gibi hissediyorum koku alınca direk midem bulanıyor yada bana öyle geliyor
elfcaglar1 Fatmakara97 inşallah herkes mutlulukla bebeklerini kucağına alır beni de bugün bi doktor çok üzdü
2kizanasi Gktgdnz Bebeğiniz zor bi bebek mi? Benim kızım yürüyor bütün gün peşinde koşuyorum kasık ağrısından kıvrana kıvrana 🤦♀️
cocoblog yazılmı Ebruapydn yazılmıyormuş heralde canım normalde adetine daha var sanırım o yüzden çıkmamış olabilir ben adetim geçtikten 1 gün sonra yaptım çok silikti akşamına kanda baktırdım öyle gördüm
cocoblog Ebruapydn kesinlikle önemli olan yumurtlama gününde beraberlik canım belli durumlarda yumurtlama dışında döllenme oluşabiliyor ama çoğunlukla yumurtlama gününde beraberlik öneriyor doktorlar
Seferiyehatun kivirciginannesi bende 6+5 oldum bugün. Keseyi 5 haftalıkken gördük ama kalp atışını duyamadık bu cuma tekrar gidecegim
rukiyece Dadas merhabalar bende tüp bebekle hamileyim 176,4 çıktı beta değerim uygulamaya göre 4+5 bugün ama doktorum ilaçlara devam dedi keseyi görmeye çağırmadı Yarında tekrar kan verip doktoruma göndereceğim sonucu Dilerim hepimiz sağlıkla doğururuz
Dadas rukiyece Benim doktorum çağırdı hafta sonuna kadar artar inşallah 🥰🤲 hayırlı olsun sizede inşallah ❤️
Moru7 13mart son adet tarihim ☺️ İlk orucu açtık ben test yaptım pozitif çıktı ☺️ Uygulamaya göre 5 hafta 1günlük hamileyim 🙏🏻 Daha doktora gidemedim salı günü gidicem inşallah 🙏🏻 Allah herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin 🙏🏻
Ebruapydn cocoblog canım 25 marta adet oldum 4 gun suruyo adetım 29 mart banyo yaptım ve bırlıkte oldum eşimle acaba o gunde hamıle kalmıs olabılırmıyım
cocoblog Ebruapydn 29 Mart yumurtlama gününe denk gelmez canım dediğin tarihte gebelik düşük bir ihtimal olabilir
elfcaglar1 Fatmakara97 ben kan değerim artmış mı diye baktırmak için acile gittim kasık ağrım var böyle böyle falan diye anlattım kan almadan önce beni vajinal ultrasona aldı bi şey görünmüyor dedi son değerim 154 bunu da gördü zaten bu değerde görünmez dedi ama şurda galiba çatlamaya hazır bi yumurta var anlamadım dedi sonra kan verdim değerim 584 olmuş yani ne demek istedi anlamadım madem çıkmıcak bu değerde niye bakıyorsun dimi