ikinciannelikseruveni Hazirlik yapanlar fikir verebilir, aldigi siteyi paylasabilir yada kendi tasarladiysa fotografini paylasabilir miiiii ? Benim gibi bu islere daha girmeyenlere fikir olur 🌈
Taze_gebe ikinciannelikseruveni canım morca fikirler insta sayfası var arkadaşımın garantisiyle yaptırıyorum kadın çok ilgilş direk şu model diye demeyip şu rengi böyle olsun şunu şöyle yap vs fikir alıyor tasarlayıp gösteriyor ben de beğendim model ve istediğim değişikliklieri anlattım dönüş yapıyor bitmiş hali resim atsa atardım şu an için içime siniyor her şey kibarlık da önemli benim için ☺️ Bu işlemler bazen 1 ayı bulabiliyormuş hazır karantidayken bunları halledeyim dedim
kadriye25 ikinciannelikseruveni biz neseli_taslar_04 sayfasından yaptırdık çok da memnun kaldık tavsiye ediyorum
Serpil-3 ikinciannelikseruveni zaten pandemi var bebek görmeye çok gelen olmaz sadece çikolata yaptırsak olmaz mı bende ikilemde kaldım valla al al bitmedi eksikler yav😂geçen çikolataları eşime gösterdim bundan yaptıracaz diye one hatun bide bunlarmı çıkmış diyor 🙈🤷♀️🤷♀️😂tabi bizim diğer çocuklar da böyle şeyler yoktu gelen lokum bisküvi ver tamam
Eski9 https://imgyukle.com/i/OaUFL8 Bu da bizim kapı süsümüz kendim yaptım bebek cikolatasini hacı şeriften almayı düşünüyorum
Gozdealpu Çilolataları ben yapıyorum. İnstagramda alpbutikpasta sayfam. Diğer süsleri de kendim yapacağım.