Birminicikanne Kizlar cook sacma olacak biliyorum fakat icimde bir korku var erkken dogum riski 18 haftada olaabilirr mi yokssa 20. Haftada mi basliyor az once cok az sumuk kivaminda akintim geldi sari korktum nisan olabilir diyor internete
Gizmolata Birminicikanne canım muhtemelen enfeksiyon olabilir kokusuz ise olağan akıntıdır gebelikte oluyor. Nişan kahverengili sarılı bir akıntı çünkü
Tubasel5 Birminicikanne korkma canım benden de geliyor o. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Tahlil ver. Nişan pembe kahverengi kırmızı falan diyorlar genelde
Birminicikanne Gizmolata kokusuz ama migdenizi bulandiriyorsam ozurdilerim sadece korkuyorum ilk defa boyle bir akinti ile karsiilastgm için kokusuz sari ve tam yapisi yapiskan uzayan
BlueButterfly Birminicikanne ay niye özür diliyorsun bilgilenmek icin en doğru yer nice tecrübeli insanlar var sayende bizde öğreniyoruz işte ileride böyle şeylerle karsilasirsak diye kendini kasma
Gizmolata Birminicikanne yok ben tiksinmem canım merak etme🥰 ben şimdi son zamanlarımdayım doktor bana akıntın olabilir ama sarılı kahveli böyle damar damar kanlı değilse nişan değil dedi. Düz sarı akıntı nişan değil bence ama yinede kontrolünüzde sorun doktorunuza🥰