ucan44 Bu hormonlar yuzunden artik ne hale geldim yaa. Az once instagramda kaynimla gorumcem mangal yaparken resim cekip atmislar bende canim cekti diye gittim yatak odasinda oturdum agladim esimden gizli sonra dedim kendine gel noluyor iyi misin. Artik eskiye donmek istiyorum 😢😢😢
Ff01 ucan44 ay çok tatlısın canın çok çektiyse eşine söyle yedirsin böyle şeyler için üzme kendini 😂😂
Duygu_k ucan44 sen yine saçma da olsa bir sebepten ötürü ağlamışsın ben ortada hiçbir şey yokken ağlıyorum hıçkıra hıçkıra 😂
Deletedmom35 ucan44 oy kıyamam balım alt üst ediyor hormonlar bizi bir ara normale dönüyor snr tekrarlıyor 😀 geçecek hepsi merak etme
ucan44 Ff01 ay ne bilim gittim agladim cok istah acici gorunuyordu esim yapsa nasil yapacak ki bu saatte calisiyor birde yorgun zaten 😢
Ff01 ucan44 ay canım benim kıyamam aşermişsin sen ben de 14+3 haftamdayım bence eşine söyle şu an olmasa bile en kısa zamanda yedirecektir canın çekiyorsa mutlaka ye
Ff01 ucan44 çekinme valla ben canım çekmesede sürekli bir şeyler istiyorum fırsat bu fırsat ne istesek yapıyorlar diyet falan da yok bu günler bir daha ele geçmez
ucan44 Ff01 aynen haklisin hatta gorumcemin teras kati musait bu sabahda aklimdaydi arayacaktm vazgectm baktm aksam yapiyorlar icime oturdu valla 😑