Bahargzydn ayy benim çok komik oldu videosu da var ama biraz anlatayım. Hamile olduğumu kendim test yaparak öğrendim, sonra görümcemi alıp hastaneye gidip test yaptırdım. Bu arada gelini arayıp söyledim onlarda atlamış arabaya annemi babamı alıp geldiler mi 😁 benim
test sonucu hala cikmadi bu Arada eşime söylemiyoruz. Neyse kayınpederim kayınvalidem annem babam kuzenimle esi ve benim eşim oturuyoruz sohbet muhabbet o arada benim test sonucu çıktı pozitif 😁 biz hemen gozgoze geldik gelin görümcem ve ben.. sonra içerde küçük bi programladık ama ben o heyecanla ne mumkun hiç uyamadim plana… görümcem bana zarf attı iste dediki ev aldınız 2+1 anca size yeter 2 kişisiniz zaten dedi. ( Bu sırada herkesin önünde siyah çekirdek var herkes dek gibi çitliyor 😜) bende dedim belki 2 kişi değiliz ama sesim içime kaçtı tabi çekirdek sesinden duyulmadı. Sonra görümcem yine dedi yanı 2 kişi yeter sonuçta diye… ben o sırada eşimle Goz göze geldim eşimin ağzında çekirdek belki 3 kişiyiz dedim (eşim bi ters baktı bana ) 2-4 saniye arası ağzında çekirdek kaldı ( zannetmiş ki ben gaf yaptım ağzımdan kaçırdım büyükler var yanımızda dikkat et söylediklerine bakışı atmış 😋) sonra gelin babama dede oluyosunnnn diye bağırmasıyla herkes aydınlandı 🤪🤪 eşimin ağzında hala çekirdek kaldı 😁😁😁 bi anda gözleri doldu ciddi misin diyebildi bana sadece 😁😁😁 çok güzeldi ya