esra572 NilayRuya ince corapla tüzüğü içine geçirmeye çalıştır bilezik gibi oda kaya kaya çıkar inşallah canım
esra572 NilayRuya kuyumcuda çalışmıştım da ablalar geliyordu bizede biz saç yaglari yada corpla cikartiyorduk canım umarim işine yarar ❤️💁🥰
Berryusss NilayRuya hani bu sivi arap sabunu varya temizliknicin markette satiliuor .ondan al yüzgünün dibine bolca sık ve hafif hafifoynat insallah netice alacaksin
Birceo NilayRuya duşa girin duş aldıktan sonra genelde ödemler azalıyor o sırada fırsat bulup çıkarabilirseniz çıkarın çıkmazsa son çare kuyumcuda kestirmek
NilayRuya Birceo sanırım bu ödem değil kilo aldım ya ondan 🤭 çünkü ödem dediğin illaki iniyor kaç kere duş aldım soğuk suya soktum elimi hep aynı duruyo
3bebekannesiii NilayRuya aynısı başıma geldi cnm malesef kesmekten başka çözüm bulamadık ip yöntemini denedik dediğin gibi elim daha çok şişti
NilayRuya 3bebekannesiii peki kestirdikten sonra tekrar yüzüğü eski haline getiriyor mu kuyumcu canım?
Nrcn93 NilayRuya acildede kesiolar bnmde yüzük sıkışmıştı parmağıma asirida şişmişti acile gttim kestiler snra altn tamircisine verdim eskisi gbi yaptı yüzügumu ihmal etme aşırı sistyse bı an önce cikarttir cnm