gulbanuemre Kizlar basligimdada belirttigim gibi hastane cantasi sizce ne zaman hazirlanmali 30haftalik hamileyim yikayip utuleyip koysam kirisirmi :)
Alparslan gulbanuemre cnm 33 haftalık hamileyim halen cantam hazır degil 😊 kırışır diye hazırlamadım birde kendi eksiklerim var daha onları alcam
Snur94 gulbanuemre yıka yıka ben geç kaldım bayram gelince arkadaşım 32 de aniden Doğuma gitti bende hemen hazırkandım bugün hemen korkudan
UurSevdaYlmaz gulbanuemre bizde 34 haftalik olucaz daha hazirlamadim kiyafetlerini Yikayip utuledim yerlestirdim cantamiz kaldi bir tek onuda eksiklerimi tamamlayinca hazirliycam insaAllah
Gmz93 Haftaya 33 olucam nasipse o zaman yikayip utuleyip hazirlamayi dusunuyorum daha fazla agirlasmadan 😊
Arzuu 31 . Haftadayım ben de hazırlamadım. Eksiklerim de var hala. Panik içindeyim 🙈 34. Haftaya kadar tüm eksiklerimi tamamlayıp çantamı hazırlamayı düşünüyorum
Demir 31 haftalığım,hamileliğimin en başından beri büyük hevesle bugünleri bekliyordum kıyafetlerini yıkamak hazırlamak için.Lakin sıcaklardan, sürekli ter içinde olmaktan başlayamadım henüz😰Annem,eşim, ablam destek alıcam artık🙈😅
Niques Bende az once bazi esyalarinj yikamistm onlari utuledim ama hastane cantasi bulamadim kendime tatlis bi bavul ariyorum cok pahali hep 30cu haftam bebegim donmus oyuzden panikledim hergun biraz biraz yikayip utuliycem aslnda dogum iznine cikinca yapicaktim ama daha odamiz bile hazir degil anca yaparim sisman hamislik zor 😂
Sevda2018 Slm ben sizi görünce kendime şaşırdım bayanlar 29.4 biz herşeyimizi hazırladık erken doğum riskimiz var.. Ama sürekli boşaltıp başka koyyorum hep karasızım hasraneye emzik biberon mama alınırmı kac tulum olucak hava sıcak yelek konulurmu kalınmı battaniye incemi canta olyor valiz koy koy napıxam bilmiyorum yoksa benmi abartıyorum yanım alıncaklarınanlamadım