Mucizepamugum 19 hafta 2 gunluk hamileyim bugun biraz ic camasirim ıslak oldugunu gördum peceteyle silip koklayınca sanki yeni dogmus bebek gibi kokuyodu salı günü doktora gittigimde suyu iyi demisti sıvı sızıntı yapsa bile kokarmi basina gelen varmi 😢
Mihrininannesi Mucizepamugum canim acilde amniyon sivisi testi yapiyorlar 5 dk suruyor. Yaptir istersen bi.
Elcnbykckr Mucizepamugum canım idrar enfeksiyonu da olmuş olabilirsin genelde gebeliklerde cok olur direk suya yorumlama ama tabi doktora danış
gulin-35 Mucizepamugum benım de bu hafta aynı oldu hatta post actım kımse cvp vermedı ıkı gun sonra gectı devam etseydı bende gıdıcektım netten de baktım kokulu yogun renklı degılse hormonlardan kaynaklı akıntı olabılıyormus ılk aylar pembe yesıl kahverengı olmamı lazımmıs son zamanlar da da yogun ıslak yada yumurta beyazı seklınde yada yıne renklı olamaması gerekıyormus yıne de ıcın rahat degılse gıt
Masal2020 Mucizepamugum canım az ıslaklıklar oluyor normal demişti doktorum bnm ama çoksa yada için rahat etmicekse acilde baktır
Mihrininannesi Mucizepamugum korkma ama ben de ayni sorundan gittim acile doktor bana sivi òyle bi gelip bi durmaz sürekli gelir ve böyle şıp şıp diye gelir hatta bacaklarina kadar sizar demisti. İdrar kacirmis olma ihtimalin yüksek demisti. Yine de her ihtimale karsi kesenin üst bölgesinde bir sizinti olabilir diye test yaptilar. Tedbir amacli… sen de icin rahat etsin yaptir.
Mucizepamugum Mihrininannesi doktoruma mesaj attım banada aynisini söyledi gecen haftada aynisi olmustu ama kokmamistim bu hafta baktiginda kesede bi sorun yok akıntı ic camasirina deydikce islaklik olabilir demisti hem su oyle kucuk olmaz baya ic camasirin islanir kesilmez dedi devam ederse gel ama devam etmezse pazartesi görüşelim dedi bekliyorum bende geliyomu diye
Mucizepamugum Elcnbykckr o enfeksiyon icin igne kullandim kalcadan 5 tane bitmisti cok şükür ama tekrarladimi bilemem 🌺
Mucizepamugum gulin-35 evet canim oyle oluyo benim 7 haftalikken basladi kahverengi akintim 13 haftalik olana kadar devam etti