elisam1206 Yaseminkosar22 yaptın mı test hiç genelde sabah ilk yaptığın test ile doğru sonucu alabilirsin ilk yaptığımda çok az görünüyor sonra arayla yaptım son yaptığım adet günüm https://resimyukle.link/i/IKTdk
Yaseminkosar22 elisam1206 resim koymayı bilmiyorum 4 gün üst üste yaptım hepsi pozitif bir tane de erken gebelik testi aldım şu pahalı olanlar oluyo ya onda koyu renk ama diğerleri silik
Durunbigeldim Yaseminkosar22 kaset testler silik gösteriyor adetten önce yapıldığında özellikle. Siz kan verin bence
mevrouwSecici Yaseminkosar22 eğer üst üst yapıp silik çıkmışsa hamilesin ( İnşaAllah ) yeni olduğu için silik çıkıyor 🤲🏻🤲🏻
elisam1206 Yaseminkosar22 o zaman var büyük ihtimalle canım o kadar çıktıysa sen hastaneye veya sağlık ocağına git kan ver net olsun inşallah gebelikte vardır 😍gittikten sonra yazarmısın çok merak ettim kan sonucunu
mevrouwSecici Defne033 bence sabah ilk idrarla tekrar dene garanti olsun bazı testler bozuk olup bu şekilde olabiliyor bnde aynısını yaşadım 5 gün adetim geçmişti fakat hamile değilmişim sonraki ay hamile kaldım 😇
Yaseminkosar22 mevrouwSecici evet üst üste yaptım 4 gün ard ardına hepsi silik erken gebelik testi hepsinden belirgin inşallah öyledir pazartesi ilk randevumu aldım
Yaseminkosar22 Defne033 benimde geçmedi erken gebelik testi yap hergün üst üste eminim sende de var 😂
Durunbigeldim Yaseminkosar22 yok hayır kaset test silik gösterir diyorum erken gebelik daha net gösterir normal yani silik çıkması adete ne kadar var sizin
minipanda Defne033 çatlatma ignesinin üstünden 13 gün geçmesi beklenir hcg hormonu testi pozitif cıkarablir çatlatma ignesinin etkisi olma ihtmali yüksek
Durunbigeldim Yaseminkosar22 ooo canım çok normal testin silik çıkması sen adet gününde kan ver istersen