Mervensn1 Defne033 evet görünüyor inşallah sağlıklı gebeliktir kan testi verip doğrulayın en kısa zamanda 🌸
Mavi34 Defne033 belli bir süre bekleyince test kuruma çizgisi de.olurmus. bi tane daha yapıp basında bekler tam emin olursun
Sevgiinur Defne033 sanırım bu en güzeli ❤️ Beklenmedik anda gelen benim mucizem gibi şuan yanımda uyuyor darısı başına inşAllah bi gün sende böyle bi yorum yaparsan dualarına beni de ekle 🙏
elisam1206 Ylnzkus12 ben 9 gün kala yapmıştım böyle silik çıkmıştı şuan çok şükür 20 haftalık gebeyim
Mervensn1 Defne033 yani bilemiyorum o konuda bilgim yok canım inşallah pozitiftir allah gönlüne göre versin 🌸
Momsmoms Defne033 çatlatma iğnesinde çift çizgi çıkmıyor ki istersen sabah tekrarla daha koyu çıkar diye düşünüyorum içini ferah tut allah gönlüne göre versin inşallah🌸🌸
elisam1206 Defne033 inşallah vardır canım Allah gönlüne göre versin ama sabah aç karnına yap ilk yaptığın idrarla
minipanda Defne033 çatlatma ignesinin üstünden 13 gün geçmesi beklenir hcg hormonu testi pozitif cıkarablir çatlatma ignesinin etkisi olma ihtmali yüksek