AhahHbzhz Esrujj insan birini tadınca bide diğerini istiyo açıkçası ne yalan soleyim inşallah değişmez :)
Esrujj AhahHbzhz bende ikisi de yok ama kedim var erkek oyyy çok yordu beni😂😂 Ay sağlıkla gelsinler de kız erkek hiç farketmez
ozlemm-sin77 AhahHbzhz 2 hafta önce gittigimizde kontrole kesin olmamakla birlikte kız dedi doktorumuz.biz kesin gözüyle bakıyoruz öyle alıştık ki haftaya kontrol gününde büyük ihtimal kesinleşecek🙏🍀🍀
AhahHbzhz ozlemm-sin77 inşallah canım tam kaç haftalik ti kız dediğinde doktorun prenses sağlıkla gelsin :)
Melek_ceyhan AhahHbzhz doktorum kız dedi resimler verdi birsürü içlerinde buda vardi ama bu bacak arası mi bu ne anlayamadim
Semarasemra Canlarıım benim de 29-30 ekim allah nasip ederse, 2 hafta once 10 haftalıken gitmiştim ama doktor tahmin icin daha erken dedi ben kıza benzetim bacak arasi boş sizce degişebilirmi .
sedanur4004 15+3 uz şuanda. 13 haftalıkken %80 erkek dedi doktorumuz. 15. Haftamda tekrar kontrole gittim ve kesin oğlum olacak inşallah 💙
AhahHbzhz Semarasemra öyle tabi canım benim bi kızım var bende erkek istiyorum diktir erkek dedi ama bakalim değişmez inşallah https://klasresim.com/i/dyh02 goruntumuz