Cigdem-e Gulsah60 sanki cok narin cimcime 😊😊ama bakin bu sadece tahmin kimseyi umutlamdrmak yada umudunu sondmek istemem. Allahm gonlunuze gore versin inşAllah🤲
Gulsah60 Cigdem-e doktorum bi kiz dedi bir erkek 😂😂 Gülşen hanımda kiz demişti bakalım haftaya gidicem tekrar 😃sağlıklı olsun da 🥰🥰🙏🏻
Babyhappy58 Brcadn bana göre kemik yapısı kız erkeğe benziyor evet ama benim ultrasonumda hep erkek gibiydi ama kızım oldu
[silindi] prensimibeklerkenn pozisyon kemik yapisi 2 kizimda da yanilmadim doktordan once soledim bide hissetlerim biraz kuvvetli
Cigdem-e Babyhappy58 benim doktorum daha 7 haftalikken erkek gibi geldi bana dedi 🤣🤣 daha 7 haftalik dusunun mercimek kadar ken bunu dedi 12. Haftamda da erkege benziyor dedi 😊😊 nifty testi yaptirdim kız 😊😊
prensimibeklerkenn [silindi] hmm anladım sağlıkla gelsin yavrularımız bnm ilk olucak gönlüm erkekten yana hislerimde öyle bnmde hislerim kuvvetlidir genelde bakalım nolcak 😊🌼
[silindi] prensimibeklerkenn benimde gonlum erkekten hislerim kizdan yanaydi kiz oldu hayirlisi neyse o olsun rabbim gonlune gore versin insallah diyelim 😊