Fatosbartu Kizlar lütfen yardım 34 haftalık hamileyim 10 gündür sag kolumda aşırı derecede uyusma vardi bugün dayanilmayacak duruma geldi sislikte arttı avucumu kapatamıyorum artik sizinde başınıza geldi ne yapabilirim
uykucubianne Fatosbartu seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde 34+5 olduk 32. haftadan beri böyleyim öyle canım yanıyor ki uykumdan uyanıyorum hep 😔
AycanReis Fatosbartu benım de var 30 haftalığız buzlu birşeyler tut elinde cok rahatlatıyor ben öyle rahatlıyorum soguk suya yada
merveylmz Fatosbartu bendede durumlar aynı valla kolumun ağrısına uyuşmasına uyanıyorum elim Ayağım davul gibi oldu napacağım bilmiyorum 😬🙄
Masal80 Fatosbartu bilmiyorum biraz saçma gelebilir size ama özür dileyerek söylüyorum küçük abdestimi yaparken sağ kolum uyuşuyor öyle bir ağrıyor ki lavaboya gitmek istemiyorum o yüzden ve çok sık giden birisiyim 😑
Fatosbartu uykucubianne ayy canim cok zor ya sag kolum iptal artik hic his yok magnezyum kullanıyorum 3 litre su içiyorum ama geçmiyor
Fatosbartu uykucubianne bende aynıyım canim doktora sordun mu ben sali günü sorcam bakalim ne önerecek sana da bilgi veririm
Fatosbartu AycanReis soğuk suya tuttugumda daha kotu oluyor karincalaniyor cok şiddetli ya geceleri hiç uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım
AycanReis Fatosbartu doktoruba söyle canım bol bol su iç inşallah geçer ben de tam çare bulamadım malesef az yürüyim elşm ayağım yanıyor şişiyor gece zor uyuyom
uykucubianne Fatosbartu bende salı günü gidicem inşallah ne diyecek merak ediyorum banada bir öneride bulunursa muhakkak söylerim canım benim
Fatosbartu AycanReis sali günü kontrolüm var soylicem bakalim ne önerecek suyu cok içiyorum tuzu da azalttım ama geçmiyor bilegime atel aldım o biraz rahatlattı tavsiye ederim
Fatosbartu merveylmz Allah yardımcımız olsun şu 1 ay geçsin diye gözlüyorum resmen enerjimi alıp götürüyor resmen
Fatosbartu Masal80 canim şaşırmıyorum gercekten tuhaf şeyler yaşıyorum bende inanırım idrar yolu enfeksiyonu falan var mi acaba idrar tahlili yaptirdin mi yakin zamanda
Masal80 Fatosbartu hiç gitmedim inan ki tansiyon problemim var 10 dk fazla ayakta kalamıyorm sürekli düşük tansiyonm cinsiyeti bile öğrenmeye gidemedim onu öğrenirlen baktırırım çnkü çok aşırı sık gidiyorum lavaboy neredeyse yarım saate bir