6107 An itibari ile öğrendiğim bir hurafe ile geldim, doğruluk payı veya evet bende olmuştu diyenler var mı acaba ? Gebelikte el çatlaması, kuruması erkek bebeğe işaretmiş.. 🤦🏼♀️😂
Leylosacl 6107 hurafe mi bilemem ama kuzenimle aynı ay hamile kaldık benim ellerim kuruyup çatladı hemde kaç hafta boyunca onda öyle bisey yoktu benim oğlum onun kızı oldu
E-Y 6107 İlk kez duydum ama gebeliğimin daha başlarındayken ellerim baya kuruyup çatlamıştı hatta benim elim çatlamaz niye böyle oldu demiştim. Benimde oğlum olacak. Çok ilginç 😅😅
Ceyda97 Aa hiç duymadım ama bence kesin doğru hamileliğimden beri ellerime ne sürsem bir türlü geçiremedim 😂😂
gulsen_57 6107 bende topuk çatlağı topukta kuruluk kız bebeğe diye duymuştum benim kızım olacak aynı şeyler var ama tesadüf mü bilemedim
ilkannelikkk 6107 Hiç duymamıştım ama şuan ikna bile oldum 😂 ellerim çatır çutur çatladı kremleyip duruyorum geçmiyo
Emregizem 6107 ay benımde çatladı 12+5iz bebek kesesine göre erkek dediler ama doktorum söylemedi henüz tahminde bulunmadı 😂😂
eelifmavi 6107 hamile olduğumu bilmezken daha vücudumda aşırı kuruluk oldu. Dudaklarım çatlamıştı (hiç olmadı normalde) ellerim de kuruluk oldu halen varrr ama bebişm kız 🥰
6107 6107 verdiğiniz cevaplarla bunun da gerçek bir hurafe olduğu kanıtlandı anneler 🙈😂😂 oysaki değişik gelmişti ve olabilir mi acaba diye düşünmüştüm 🤣🤣 ama herkeste farklılık gösteriyormuş 🤣🤣