zmrtcskn Kızlar 36 haftalığım her an sezeryan olabilirim daha önce ki dikişlerimden dolayı küveze girer mi bu hafta doğum yapanlar var mı
ozlemzkn zmrtcskn Cansukrb sanırım “daha önceki dikişlerden dolayı sezeryan olabilirim.” Küveze girer mi diye sormak istemiş.
ozlemzkn zmrtcskn ben de merak ediyorum benim de erken doğum riskim var ama kilosu vs önemli sanırım. Gelişimi normalse 36 çok da erken değil hafta olarak
Madinanin-Annesi zmrtcskn kilosuiyiyse ve nefes alimi iyiyse girmezgirsede 2-3gun kalir cok kalmaz ama genelde girmez iyiyse kilosu
BurcuLice zmrtcskn canım bebeğin kilosuna göre ve sağlık durumuna göre değişir bu durum sağlıkla kucağınıza alın inşallah küveze girsede 1 hafta kalmaz bile stres yapmayın
zmrtcskn Cansukrb ozlemzkn Evet canım öyle sormak istedim aslında erken doğumu dikişlerimden dolayı yapacağım yani 36+3 gibi düşünülüyor
neslikay Cansukrb merhaba bende 35 haftalığım hep sancım çıkıyor batma oluyor doktor dinlen dedi birşey olursa haber et dedi. Siz hemen kavuştunuz mu bebeğe kaç kilo doğdu çok endişe ediyorum da erken doğum olursa diye
Cansukrb zmrtcskn benim normal olduğu için kendiliğinden oldu ve 2 900 doğdu çok şükür şuan yaşına giricek Mayıs 24😃
zmrtcskn Cansukrb peki ŞUAN için yaşıtlarından bi geriliği var mı yoksa fark yok mu boy kilo olarak soruyorum canım ya da geç konuşma felan
Cansukrb neslikay benim 35.haftada acilmam vardı daha öncesinde olabilir ozaman bakilmisti 36da doğum yaptım çok şükür bı sıkıntı olmadı canım 2900dogdu
Cansukrb zmrtcskn yooo niye olsun maşallah gayet sağlıklı zaten 35ten öncesi premiture oluyo ve onlarında yaşıtlarından bı sıkıntısı olmuyo
neslikay Cansukrb duandan ayırma canım bende biraz daha beklesin içerde toplasın diye dua ediyorum inşallah herkes bebeğiyle birlikte hastaneden çıkar 🤲🏼
clksyma-97 Cansukrb en küçük kardeşimle aramda 15 yaş var 32 haftalık doğdu annemin suyu çok olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldı ama çok şükür hiç bir sıkıntısı yok 9 yaşında yaşıtlarına göre boy kilo olarak önde bile 😂
zmrtcskn clksyma-97 insan yine de düşünüyor nasıl olur diye sonuçta 1 ay daha kalması gerek gelişimini tam tamamlaması için
clksyma-97 zmrtcskn tabiki öyle ama bu sizin elinizde olan birşey değil o yüzden kendinizi sıkıntıya sokmayın çünkü bebeğiniz sizin bütün duygularınızı hissediyor