rsm_0026 kelebegimm07 var 2 hafta kullndım ama iyi değilmiş aşırı kullnmk o yzden bu hafta bıraktım bn kndi düşünce yolu ile bulntılara yol açıyorum yemklerdn tksiniyorum
zeytinkiz rsm_0026 gül kurusunun ( kayısı) içine koyun acayip güzel oluyor 😆 bende kayısı sevmem öyle yiyiyordum ceviz de etki eder mi bilemedim ama deneyin 🤭
Nilsubatu rsm_0026 bende yiyemiyorum maalesef hayatım boyunca hiç sevemedim şu cevizi. Bazen salataya katıyorum çok kırılmış şekilde öyle ancak yiyorum ama haftada bir falan oda 😔😔
gulin-35 rsm_0026 muzlu sutun ıcıne karıstırıyom bazen toz halınde bazende ballı ekmegın ustune koyuyorum tek yıyınce mıdemı bulandırıyo
rsm_0026 Dogubebek Bu konuda tek değilmişim herkes bir şeklde zorla yemeye çalışıyor 😇 fikirler çok gzel hepsini deneyeceğim teşekkür ederim arkadaşlar 🤗🤲🏻 Rabbm kolay geçirsin hepimizn hamileliğini hayrlısı ile saglkla kucagmza slmk nasip olsn şu mübarek gnlerde inş 🤲🏻Boncukgiller003 Serpil-3 Elcnbykckr kivirciginannesi gulin-35@Duygus97#14532800
Dogubebek rsm_0026 canım bende hiç sevmem gece suda bekletiyorum sabah yaş ceviz gibi oluyor o zaman yiyebiliyorum sadece
Serpil-3 rsm_0026 badem ye ceviz olması şart değil ki badem , ceviz yada fındık hangisi denk gelirse onu yerim affetmem😂
Serpil-3 Akkoyu hee valla ya bende alemin pis boğazlısıyım sanırım kuru yemiş olsunda hepsini yerim bi fıstık pek aramam o da iyi kavruluk olursa yerim çiğ yenmez o da bee😂😂🤷♀️
Boncukgiller003 rsm_0026 ben incecik robottan geçirdim. Bir tatlı kaşığı sütüme veya yoğurduma karıştırıp yiyorum. Veya çorba kaseme bir tatlı kaşığı koyuyorum. Belli olmuyor bile çorbada fln. Öyle deneyin🥰🥰
kelebegimm07 rsm_0026 o zmn mecbur cnm ben şuan bı alaca bagland sabahları onu icmezeem bittim… İlacım bitti bı sabah içmedim neler yaşadım Allah biliyor.. bulantılar geçene kadar mecbur içeceğim çünkü o kurtarıyor beni
Doga-Deniz rsm_0026 Smothie yapabilirsiniz. Muz, çilek veya sevdiğiniz meyve, süt, az bir şey keçi boynuzu pekmezi, ceviz, badem falan… karıştırıp atom gibi içebilirsiniz