Roserose1
kısaca özetlemek gerekirse;
doğuma girerken cok korkuyordum ameliyat önlüğünü giydim sedyeyle asansöre binerken annemler ve eşimle göz göze geldim kapı kapandı ve basladım ağlamaya hüngür hüngür 😂 neyseki hemşireler çok iyiydi sakinleştirdiler makara yaptılar biri diyor ben tiktokcu doktorum falan güldürdüler rahatlattılar yani. Neyse beni yataktak sedyeye aldılar ameliyathanede oturttular iğne yapıcaz dedi kambur durdum birisi beni tuttu kıbırdamıyım diye. En korktugım nokta burasıydı. Çünkü kan bile aldırırken ayılıp bayılırım korkudan kıbırdarım harrket ederdim. Kadın çıktı bende titrediğim içinmi yapmadı dedim meğersem vurmuş iğneyi. Uyustun bile ne iğnesi dediler 😂 neyse yattım perde cekildi doktorum geldi. İşlem başladı cok üşüyordum tek sıkıntım buydu cok soguktu. Doktorum şimdi karnına bastırcam alıyorum dedi acırsa sık dişini dedi ama çok şükür rabbime onuda hissetmedim bebegi yatırdı koymuma öptüm kokladımm ohh miss. Miden bulanabilir ilaç yaptım geçirmek icin serumuna dedi hemsire . Harbidende tam o an kusmam geldi ama 2 dk ya geçti. Sürekli içimden dua ettim derken bitti hadi yukarda görüşürüz dedi doktorum gitti. Benide cıkarttılar odaya. Bebiş bendem önce gitmiş tabi eşim cok korkmus gelmediğim için 😂 beni görünce rahatladı.
6 saat sonra bisküvi ve kahve içtim hastane yemeği çok kötüydü yiyemedim 2 3 bardak kahveyle geciştirdim. Ayaga kalkerken anlık acılar oldu sızlamalar oldu ama yürüdükçe hepsi geçti.
sonda bana uyuşuklen takılmış haberim bile yoktu idrar torban taşmış dedi annem o ne dedim farkında degilim. Çıkartırkende cok korktum acır diye ama 2 saniye sürdü çıkartması.
işte böyle 2 günde toparladım çok şükür eve geldiğimde eğilme harici bütün işlerimi yapabildim ütü, toz alma, süpürme silme vs.
hep dua ettim allahım normalde sezeryanda hiç farkrtmez hakkımda hangisi hayırlıysa en acısız ne olucaksa o olsun diye çok şükür atlattım darısı basınıza inşallah 💕