Eceee7 Fadimeanne 2 3 haftaua daha net hissedersin canim benim kiz hiç durmadı bugun dogum.pozisyonuna geçmeye calisiyr sanirim
Fadimeanne Eceee7 ay inşallah ya hisetmeyince kötü düşünüyorum kendim de kötü oluyorum sonra allahım sende sağ salim kucağına alırsın inşallah
Eceee7 Fadimeanne canim baslarda yine o kadar etkilenmiyorsn ama ileri haftalarda 2 saat kıpırdamasa psikolojim bozuluyor birsey mi.oldu korkusu basliyr 2 gun önce sabah hareket etmedi uğraştım sola döndüm karnıma vurdum yok başladım ağlamaya ben ağlayınca tak tekmeyi vurdu😃 üzülme.anne burdayım dedi resmen
[silindi] Eceee7 gebelikte karpal tünel sendromu çok sık karşılaşın bir durum oluyor. O da ödemin yaptığı basıyla alakalı muhtemelen sizinki de odur
Fasulyemom Haftamda başlamıştı. Geceleri uyurken kollarımda ellerimde uyuşmalar ağrılar oluyordu. Doktorum magnezyum hapına başlattı rahat ettim😅
Eceee7 Fasulyemom 1 tane günlük.kullaniyrm.ben ama haftalar ilerlediği için odem olduğu için normal.dedi doktor
Buketkucuk Eceee7 bende de yumunca falan uyuşma, karıncalanma oluyor doktoruma sordum ödemim olduğunu söyledi tuzlu yeme bol bol su iç dedi o kadar gebelikte normalmiş🙏🏼
Eceee7 Kızlar doktora gittim çok şükür bir sorunumuz yok ellerim için ilaç vermedi odem fazla ondan doğuma kadar dişini sıkacaksın dedi ilaç vermedi tuzu.da biraz daha azaltmami istedi
fatmaa3440 Eceee7 ilk gebeliğimde son 2,5 ay sağ kolum parmaklarm full uyuşuk ağrıyodu gece krampları bol muz maden suyu ama geçmeyncr magnezym takviyesi aldm ama oda doğumu geciktiriyomuş kasılmaları engellediği için bilginz olsn
Fadimeanne Eceee7 ya kuzm inşallh benim de öylr yapar balla bende vuruyom hafitrn var gbi ama net değil
nurtencetinn Eceee7 30 haftalığım son günlerde benim de olmaya başladı özellikle gece uyuyup sabah kalktığımda ağrı ve şişlik oluyor🤦🏻♀️