Gulsennnn Merhaba 25 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti erkek ama isim bulamıyoruz isim önerirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkürler 😊
Yoncaeroglu Gulsennnn oğlum olucak ismini Erim Duha koyucam inşallah beğendiğim Ahlas Barlas Mirza Rahman isimleri var 😊
Gazel GultenAtk Deran çok güzel miş ama kızlara koyulmuyormu bu isim çok beğendim benimde oğlum olacak babamız Talha istiyorda bir ümit ben hala arayıştayım ☺️
Aydannnn Gulsennnn 1.ıyi yürekli temiz kimse . 2.Kuranı istılahta Allah a halis olarak yönelip ihlaslilikta ileri dereceye varmış kul. 3. Saf halis karışımsız. Bu 3 anlamı var Şad süresinin 46. Ayetinde ihlaslı temiz kul olarak geciyor
Gazel Gulsennnn Gğzel isim anlamlı ama bizdeki yaşlılar telafuz edemiyor oyuzden sıcak bakamıyorum ama eşim çok kesin kararlı zaten 35 haftalık oldum pek vaktimde kalmadı ☺️
Edaa35 Büyük ihtimalle benimde oğlum olacak doruk Mete nasıl sizce uyumlu mu yoksa yağız ve ya Talha mı olmalı
Gulsennnn Bence Talha olmalı en anlamlısı o doruk ismini bizde düşündük ama anlamı Yok diye vazgeçtik
shtngstr 7 haftalığım şu an ama eger oglum olursa Talha Faruk koyucam Talhayı rüyamda gördüm anlamı da çok güzel